nlc.hu
Sztárok
Márió a harmonikás kigyulladt autója

Fellépésre menet gyulladt ki a népszerű magyar zenész autója

Márió a harmonikás az M7-en autózott, amikor a baleset történt.

Bock Attila, azaz Márió a harmonikás szombati, balatonszemesi fellépésére igyekezett, amikor először füstölni kezdett, majd lángra is kapott kocsijának motortere. Márió –

bár nyugodt embernek tartja magát – pánikba esett.

“Pusztazámorról tartottunk Balatonszemesre fellépésre, az autópályán mentünk. A sofőröm-technikusom, Török Zsolti vezetett, de a velencei kiálló előtt nem sokkal én is éreztem, hogy rángat kicsit az autó. Mivel dízel, azt hittem, talán csak a turbóval van gond, gondoltam, majd elviszem valamikor szervizbe. Nem sokkal később azonban füst kezdett szivárogni a motorháztető alól. Félrehúzódtunk a leállósávba, és amikor felnyitottam a motorháztetőt, már lángolt. Higgadt ember vagyok, de akkor nagyon nem voltam nyugodt” – mesélte a Borsnak.

 

“Poroltó nem volt nálam, két nagy üveg ásványvízzel próbáltam eloltani, ami valamelyest segített, de nem aludt el teljesen a tűz. Az összes értékes holmit, hangszert, hangtechnikát, iratokat elkezdtük kiszórni a kocsiból. Az volt a szerencse, hogy egy kamionos elhajtott mellettünk, aki rádiózott a többieknek, hogy valaki segítsen. A következő kamionos meg is állt, Vukov Dávidnak hívják, innen is köszönöm neki! (…)

Borzalmas volt az a kis idő, amíg megérkezett a segítség, és el nem oltották a tüzet. Volt egy tíz perc, amikor azt hittem, hogy végig nézzük, ahogy leég az autó.

(…) Ránézésre azért nem menthetetlen, a jobb első sárvédőről teljesen leolvadt a festék, de a tűzoltók szerint időben el lett kapva, néhány percen múlhatott a nagyobb baj” – mesélte Márió.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top