nlc.hu
Sztárok
Kőgazdag Metta nagyon kiakadt egy horvátországi szállodán

A Dubajhoz szokott Kőgazdag Metta nagyon kiakadt egy horvátországi szállodán

Szabályokba ütközött, kiborult emiatt.

Kőgazdag Metta (Dulin Metta) egy igazi világutazó. Rendszerint repülőutakban gondolkodik, nemrég azonban autóval indult útnak Horvátországba, mert rájött a spontán utazhatnék. “Reggel felkeltem, kinéztem az ablakon és pont borús volt az idő itt Tihanyban. Megnéztem az időjárás-térképen, hogy nem is olyan messze jó idő van, így autóba szálltam és elindultam”mesélte a Ripostnak a tehetős celebnő, aki a spontán nyaralásán Horvátországban kötött ki.  A szállodánál azonban – elmondása szerint – idegesítő szabályokkal szembesült.

Dulin Metta,

Dulin Metta, fotó: Sajtószoba

A Kőgazdag Fiatalok című reality sztárja bevallotta, utálja, ha korlátozzák, emiatt nagyon kiakadt a horvátországi hotel medencehasználatán. Este fél 9 óra után már nem lehetett ott fürdeni, ami eléggé felidegesítette Mettát, akit rendszeresen kritizálnak a soványsága miatt.

Nem szeretem a korlátokat, így azt sem szeretem, amikor a szálloda szabályzata megmondja, hogy este 8:30 után nem medencézhetek. (…) Furcsálltam, mert Dubajban sokkal hosszabb nyitvatartási idővel működnek a medencék” – fakadt ki a bulvárlapnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top