nlc.hu
Sztárok
Műsorvezetőként debütált a Dancing with the Stars bombázója

A TV2 stúdiójában műsorvezetőként debütálhatott a Dancing with the Stars bombázója

A TV2 Mokka stúdiójából jelentkezett be Szőke Zsuzsi, aki műsorvezetőként próbálhatta ki magát.

Bár eddig nem beszélt róla a nagyvilágnak, Szőke Zsuzsi tavaly tavasszal elkezdte  a TV2 Akadémián a szerkesztő-műsorvezető képzést, ahol még egy utolsó vizsga vár rá.

Fotó: Szőke Zsuzsi Instagram-oldala

Fotó: Szőke Zsuzsi Instagram-oldala

A képzés végén ugyanis műsorvezetői vizsgát kell tenni, amely a Mokka stúdiójában zajlott, majd a szerkesztésnél egy vizsgafilmet is kell prezentálni, ami jövő hét szombaton lesz.

Szombaton volt az első záróvizsgám, ahol a Mokka stúdiójában kellett egy rövid beszélgetést levezényelnem egy általam választott személlyel. Ezúton is köszönöm Katona Imi, hogy elfogadtad a meghívásomat és te voltál az első interjúalanyom. Minden elismerésem a tiéd, igazi példa lehetsz sokak számára. Jövő szombaton vár még rám egy utolsó vizsga. Szorítsatok!

– írta meg közösségi oldalán. 

„A két vizsgának együtt lesz majd eredménye, így egyelőre nem szeretnék elkiabálni semmit. Az az igazság, hogy az elmúlt pár évben a Dancing with the Stars kapcsán kerültem bele a média világába és nagyon megtetszett, szívesen kipróbálnám magam ilyen munkakörben. Így jött az ötlet, hogy megcsinálom ezt a képzést.” – tette hozzá Zsuzsi, akinek nem csak ez az új képzés elvégzése az egyetlen változás az életében. 

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top