nlc.hu
Sztárok
Kiszel Tünde hableányként tündököl júliusi naptárfotóján

Kiszel Tünde vadító hableányként tündököl júliusi naptárfotóján

Igazi hableányként ragyog idei naptárjában Kiszel Tünde, akinek hosszú vörös hajkoronája és mesés uszonya azonnal elvarázsolta a követőit!

Nem akármilyen fotót készített naptárja júliusi etapjához Kiszel Tünde! A modell ugyanis sellőnek öltözve állt a kamerák elé, mesés uszonya mellett pedig már csak dús, vörös hajkoronája vonzza jobban a tekintetet! 

kiszel tünde

Fotó: Olajos Piroska

Kiszel Tünde ismét egy vadító naptárfotóval indította a hónapot. A rajongók legnagyobb örömére ugyanis Tünde minden hónap elején megosztja azt a fotót közösségi oldalán, amely a hónaphoz kapcsolva a naptárjában szerepel. Mivel két napja már nyakig benne vagyunk a júliusi hónapban, így felfedte a követői számára az új, aktuális oldalt is, amely láttán sokak szava elakadt.

A naptárdíva ugyanis sellőnek öltözve állt a kamerák elé. Bár eleinte azt gondolhatnánk, hogy szokatlan a jelmezválasztás, a modell pontosan tudta, hogy mit csinál, ugyanis az idei évben a mesék világa ihlette naptárjának hasábjait. Így hát volt már Piroska, Mary Poppins, Elza vagy éppen Dorothy az Óz, a csodák csodája című filmből.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top