nlc.hu
Sztárok
Lagzi Lajcsi távozása a börtönből

Lagzi Lajcsit a legnagyobb titokban kiengedték a börtönből

Lagzi Lajcsi, azaz Galambos Lajos 14 hónapot töltött a börtönben.
Lagzi Lajcsi

A Lagzi Lajcsi néven elhíresült Galambos Lajos zenész-producer gáz-, villany- és vízlopás miatt kapott három és fél év börtönbüntetést. A Blikk úgy értesült, hogy Lagzi Lajcsi lakhelyelhagyási tilalom mellett, nyomkövetővel is a bokáján elhagyhatta a börtönt.

A mulatós sztár titokban, hajnali négy órakor

lépett ki hétfőn a baracskai börtön kapuján.

„A reintegrációs kérelem minden feltétele adott volt, ám valamiért első fokon a bíróság nem látta biztosítottnak a társadalmi életbe való fokozatos visszatérésemet, ezért volt szükség egy újabb, kibővített beadványra. Erről aztán nem egy bíró, hanem egy bírói tanács döntött, szerencsémre kedvezően”

– mondta el a lapnak

a zenész, boldogasszonypusztai otthonában.

A kedvező hírt elsőként kisebbik fiával, Istvánnal közölte, így a baracskai BV-intézet előtt már két fia várta Lajcsit, akit otthon már a lánya is várt. „Amikor elköszöntünk egymástól 14 hónappal ezelőtt, a gyermekeimet öleltem meg, most viszont már kész felnőttek ültek ott velem” – érzékenyült el a zenész.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top