nlc.hu
Sztárok
Folytatódik a sikersorozat Sylvester Stallone főszereplsével

Sylvester Stallone újra a ringben! Folytatódik a sikersorozata

Folytatódik a Sylvester Stallone főszereplésével készült Tulsa King című sikersorozat! A második évadra már nem kell sokat várni a rajongóknak!

A SkyShowtime bejelentette, hogy az Oscar®-jelölt Sylvester Stallone főszereplésével készült Tulsa King című sikersorozat várva várt második évada szeptember 18-tól kizárólag a platformon érhető el, valamint bemutatták az új évad első teaserét is.

fotó: Getty Images

fotó: Getty Images

 

Jó hír a rajongóknak! Folytatódik Sylvester Stallone gengsztersorozata, amiről már részletek is kiderültek!

 A jelenleg Oklahomában és Atlantában készülő sorozat vezető producerei az Oscar®-jelölt Taylor Sheridan, az Oscar®-jelölt és író Terence Winter, valamint a többszörösen díjra jelölt rendező, Craig Zisk. A sorozat producere az MTV Entertainment Studios és a 101 Studios.
 

A második évadban Dwight (Stallone) és csapata tovább építik és védik növekvő birodalmukat Tulsában, de rájönnek, hogy mások is igényt tartanak a területükre. A Kansas City-i maffia és egy befolyásos helyi üzletember fenyegetése miatt Dwight azon fáradozik, hogy megóvja családját és csapatát, miközben minden ügyét kézben tartja. Ráadásul még mindig befejezetlen ügyei vannak New Yorkban.

A Tulsa King része Sheridan egyre bővülő világának a SkyShowtime platformján, amely a következőket tartalmazza: 1883, 1923, Mayor of Kingstown, Lawmen: Bass Reeves, a hamarosan induló Landman, a Lioness második évada, amely jelenleg is készül, valamint a Yellowstone mind az öt évada.

 

Via

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top