nlc.hu
Sztárok
Szakítottak? Krausz Gábor és Mikes Anna reagáltak a pletykára

Krausz Gábor és Mikes Anna reagáltak a pletykára, miszerint szakítottak

Mikes Anna és Krausz Gábor őszintén vallottak arról, mi igaz és mi nem a pletykákból. Vajon tényleg szakított az álompár?

Az elmúlt napokban egy fantasztikus nyaraláson ismerték meg egymást még az eddiginél is jobban a szerelmesek, akikről sok mindent pletykáltak mostanában. Mikes Anna és Krausz Gábor ezúttal tiszta vizet öntöttek a pohárba, és elmondták, mi van velük valójában.
 

Mikes Anna és Krausz Gábor

Mikes Anna és Krausz Gábor a Dancing with the Stars műsorában (fotó: fotocentral)

Mikes Anna és Krausz Gábor a Dancing with the Stars műsorában alkottak egy párt és annyira imádta mindenki az ő kettősüket, hogy meg is nyerték a táncos műsort. Viszont a tortán a hab csak ezután jött, ugyanis hamar kiderült, hogy a verseny alatt Anna és Gábor egymásba szerettek. 

“Szeptember óta nem álltunk meg! Az Ázsia Expressz miatt ugyan hetekig távol voltunk Magyarországtól, és azt félig-meddig nászútnak fogtuk fel, de azért az nem számított nyaralásnak. Most van lehetőségünk igazán kikapcsolódni kettesben” – árulta el a séf a hot! magazinnak.

Nemrég az álompár Szicíliába utazott, de vajon miért választották ezt a helyet?

“Ott az olasz gasztronómia, ami Gábornak érdekes és fontos, ezért aztán arra gondoltam, hogy talán ez lesz a legjobb ajándék. Egy közös élmény. Itt még egyikünk sem járt, de vágytunk rá: a szicíliai ételek, az olasz kultúra, a hangulat semmihez sem fogható” – magyarázta Anna.

Azt szokás mondani, hogy az első közös, hosszabb nyaralás vízválasztó egy pár életében. Kilépni a megszokottból, a biztonságos környezetből a bizonytalanba sok kérdést felvet, és sokra választ is ad.
 
“Anna mondta is nekem, hogy az első nyaralásunkon majd minden kiderül. Nincs ugyanis semmi, ami elvonná egymásról a figyelmünket. Természetesen voltunk már egy-két napot együtt vendégházakban, lombházakban vagy éppen Bécsben, de az azért egészen más volt” – magyarázta Gábor.

Habár a pár egyik tagja sem lóg folyamatosan a közösségi médián, nem szeretnének a virtuális világban élni az életüket. De azt elárulták, hogy nem kell félni, ugyanis a sztárpár boldogabb, mint valaha!

“Próbáltuk a boldogságunkat magunknak megtartani. És tisztában vagyunk azzal is, hogy általában mi az emberek véleménye: ha túl sokat posztolunk, az a baj, mert közzétesszük a magánéletünket, ha meg keveset, akkor azt mondják, hogy már nem is vagyunk együtt. Őszintén szólva, mi senkinek nem akarunk megfelelni. Arról nem is beszélve, hogy sok időt töltünk Hannival, és róla csak kivételes alkalommal mutatunk bármit is – állították egybehangzóan. – Ha van tartalmas, valódi mondanivalónk, azt szívesen megosztjuk, de a magánszféránkat szeretnénk megtartani magunknak. Együtt vagyunk, békében, boldogságban. Élvezzük a nyaralást, amit már mindketten nagyon vártunk. Miközben a bulvárlapok összehordtak mindenféle légből kapott butaságot, addig mi egyetértésben, szeretetben, vidáman nyaraltunk Annával, édes kettesben. Ha bármi változik, biztosan jelezni fogjuk. – mesélték.

Anna elárulta, hogy mi változott, amióta együtt élnek:

„Most készül a terasz, lesz kocsibeálló. Tele vagyunk virágokkal. Tisztaságmániás vagyok, folyamatosan mosok, ezért egyfolytában öblítőillat van a lakásban” – nevetett.

Annán kívül még egy hölgy vette birtokba az új otthont, mégpedig Hannaróza, aki szinte egész nyáron együtt lesz az édesapjáékkal.

„Hála Istennek, ez egy ilyen nyár lesz! Nagyon sok helyre megyünk együtt. Anna abszolút partner abban – és ezt imádom benne –, hogy nemcsak nekem teremtett otthont, hanem Han­ni­nak is, ez pedig csodálatos” – mesélte Gábor.
 
 
„Maximálisan odafigyelünk rá, hozzá igazítottuk szinte az egész nyarunkat – vette át a szót Anna. – Megy majd táborba, lesz nyaralás külföldön és itthon, Magyarországon is. Számomra a világon a legtermészetesebb, hogy gyerekekkel foglalkozom. Hannika bearanyozza a mindennapjainkat, vele minden pillanat egy csoda, mert iszonyú jó fej, humoros kis csaj, aki partner mindenben.” 

Az apuka azt is elmesélte, hogyan ismerkedett meg a gyermeke a szerelmével.

„Amikor a Dancing ment, Hanni bejött a próbaterembe, találkoztak, beszélgettek, pedig még nem volt közünk egymáshoz Annával. Ott volt velünk a stúdióban, a próbákon, és nézte a tévében, hogyan táncolunk. Annával imádják egymást, számomra ez a legfontosabb!” – magyarázta a séf.

Via

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top