nlc.hu
Sztárok
Ma ünnepli 57. születésnapját Szellő István

Ma ünnepli 57. születésnapját Szellő István: ennek alkalmából íme, egy ritkán látott baki a híradóstól

Élő adásban nehéz teljesíteni, főleg ha az ember nevető görcsöt kap. Szellő Istvánnal is előfordult már ilyen, de vajon hogy lehet ezt orvosolni?

Élő adásban kaptak röhögőgörcsöt az RTL híradósai: Erős Antónia nem bírt megszólalni, Szellő István óriásit bakizott – videó

 

Szellő István

Fotókredit: Katona László
RTL/ Sajtóklub

Szellő István már közel 27 éve az RTL Híradó műsorvezetője, mivel 1997-ben láthatták először a nézők a képernyőn. Több mint 20 éve Erős Antóniával alkotnak egy tévés párost, és ennyi tapasztalattal a hátuk mögött már könnyedén vezetik a műsort. Azonban még nekik is akadnak ritka pillanatok, amikor nem tudnak uralkodni magukon, és teljes káosz alakul ki a hírstúdióban.

Bár Szellő Istvánnak a hírek bemondásakor határozott arccal és kizökkenés nélkül kell továbbítania az információkat a nézőknek, valójában egyáltalán nem morcos vagy kimért személy. Gyakran tréfálkozik műsorvezetőtársával és kollégáival. Az elmúlt évek során számos vicces, felejthetetlen baki történt a Híradó adásaiban. Nemrégiben elárulta, hogy kidolgozott egy módszert arra, hogyan kerülje el a nevetést bizonyos felkonferálások alkalmával, mivel gyakran viccelődnek Erős Antóniával a vágás előtti szünetekben is.
 
 

“A legrosszabb az ilyenkor egyébként, hogyha bármelyikünk bármit mond, és a melletted levő szinte fetreng az asztalon, és neked ilyenkor Murphy törvénye szerint mindig valami komoly hír szokott jönni. Valamilyen tragédia, kényszerleszállás… Ilyenkor a legnehezebb visszatartani a nevetést. Erre van egy módszer, amikor nem szoktam levegőt venni. Ezt a kollégák úgy hívják, hogy félárbóc, amikor látják, hogy így nézek és kitámaszkodom” – ecsetelte a tévés tavaly egy RTL-es műsorban.

 

“Sokszor az van, hogy kimondod és utána elkezdesz azon gondolkozni, hogy ezt most tényleg kimondtam? De lehet, hogy ilyenkor az ajtón keresztül már áthallatszik az, hogy a vezérlőben nevetnek (…) Egyébként volt olyan, hogy 2-3 felkonfot én mondtam el helyette, mert annyira nevetett. Ilyenkor mindig az van, hogy sajnos a következő hír az egy nagyon szomorú dologról szól és akkor le kell magadban küzdeni ezt az egészet. Megpróbálod összeszorított fogakkal elmondani úgy, hogy ne nevesd el magad, nehéz” – mesélte pár évvel ezelőtt a Nagy szám című műsorban István, melyben be is vágtak néhány váratlan, viccesebb pillanatot.

 

Via

Ez is érdekelhet Szellő István Megnézem

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top