nlc.hu
Sztárok
Újra kell értelmezni a Reptér című dalt? Korda Györgyék gépe sem szállt fel

Új értelmet nyert a Reptér című dal: Korda György és Balázs Klári gépe sem szállt fel

Korda Györgynek és Balázs Klárinak pénteken Marosvásárhelyen kellett volna koncertet adnia, ám a csütörtök esti járatukat törölték.

Törölték Korda György és Balázs Klári gépét, ami komoly nehézséget okozott számukra. A művészházaspár mindenképpen el akarta kerülni, hogy csalódást okozzanak a rajongóknak, így végül sikerült odaérniük a koncert helyszínére.

 

Balázs Klári és Korda György

Fotó: fotocentral / Schumy Csaba

Az utóbbi pár hétben szinte mindennap hallani többórás késésekről, törölt járatokról és kaotikus repülőtéri jelenetekről. A nyári időszakban különösen sok probléma merül fel a légiutasok jogaival kapcsolatban, és az idei nyár eddig különösen sok fogyasztói panaszt és csalódást hozott. Korda György és Balázs Klári sem maradt ki ebből, ugyanis csütörtökön ugyanazzal a problémával kellett szembesülniük, mint sok más hírességnek és több száz civilnek: törölték a járatukat, ami bizonytalanná tette egy koncert helyszínére való utazásukat.
 

A házaspár éppen egy koncertre igyekezett Marosvásárhelyre, amikor megtudták, hogy a késő esti gépüket törölték, és csak másnap, pénteken tudnak elutazni a romániai városba. A páros ennek ellenére sem hagyta cserben a rajongókat, és a koncert elhalasztása helyett bevállaltak egy nyolcórás buszutat.

“Hétfő este 22:35-kor közölték, hogy a járatot lefújták. Azért ez nem semmi, hogy ott a reptéren közlik. Az egyetlen pozitívum, hogy annyi képet, szelfit még soha nem csináltunk a reptéren, mint most”– mesélte Korda György a közönségnek.

“Azt mondták, másnap reggelre módosítják a járatot Marosvásárhelyre, de mire kiértünk a reptérről, közölte a hangosbemondó, hogy nem 11:45 hanem 12:45 lesz. Az ösztönöm akkor azt súgta, hogy az is törölve lesz, és akkor már autóval sem érünk oda. Ezért úgy gondoltuk, inkább vállaljuk a 8 óra utazást. Éjjel 2-kor hazamentünk, reggel 8 órakor beültünk a kisbuszba. Útközben kiderült, hogy valóban lefújták. Úgyhogy, ha abban bízunk, nem tudunk ideérni a koncertre” – tette hozzá a 85 éves énekes.

A zenészek a nehézségek után kissé feszülten és fáradtan érkeztek a helyszínre, mégis a tőlük megszokott vidámsággal és izgalommal vágtak bele a koncertbe. Később a Marosvásárhelyi Rádió érdeklődésére azt is elmondták, megérte Marosvásárhelyre utazniuk, ugyanis a rajongók szeretete kárpótolta őket.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top