nlc.hu
Sztárok
Miss Balaton 2. casting-napja

Miss Balaton: erős mezőnyben kell döntést hoznia Epres Panninak és Zimány Lindának

24 lány próbálja meggyőzni a casting-zsűrit, hogy helye van a döntőben.

Ezekben a percekben is tart Balatonfüreden, az Anna Grand Hotelben a Miss Balaton második casting-napja. Jelenleg 24 lány próbálja meggyőzni a casting-zsűrit, többek között Zimány Lindát és Epres Pannit, hogy ott van a helye az augusztus 17-i döntőben.

„Kimaradt a tavalyi év, emiatt idén még több gyönyörű lány jelentkezett. Elégedett vagyok a megjelenésükkel és a kedvességükkel is. Nagyon várom, hogy meghozzuk a közös döntést, és kiderüljön, ki lesz az a 12 lány, akivel együtt dolgozunk idén nyáron” – mondta el casting zsűri elnöke, Epres Panni.

Miss Balaton zsűri

Fotó: Miss Balaton

„Utoljára a Covid előtt zsűriztem a Miss Balatonon. Ez mindig egy nehéz feladat, mert a szépség nagyon szubjektív. Ahogy öregszem, én is másként nézek az emberekre. Egye fontosabb számomra a személyiség is, ami a szépség mögött van. Figyelni kell viszont, hogy a személyiség ne vonja el a figyelmet a szépségről, fontos az összhatás” – fejtette ki a casing zsűri másik tagja, Zimány Linda, hozzátéve, hogy ilyenkor mindig eszébe jut, hogy ő hogyan érezte magát ezen a versenyen.

Amikor először indultam a Miss Balatonon, negyedik lettem, majd, amikor legközelebb visszajöttem, megnyertem. Mindig ezek a képek jönnek fel bennem, hogy mennyire izgultam.

Hogy ki lesz a Miss Balaton 12 döntős lánya, a következő hetekben kiderül a verseny Instagram-oldalán, illetve mi is hírt adunk róla.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top