nlc.hu
Sztárok
Kulcsár Edina nem hitte el, amit G.w.M mondott neki...

Kulcsár Edina nem hitte el, amit G.w.M mondott neki, most kezdődhet minden elölről?

Kulcsár Edina legutóbbi Instagram sztorija egészen különleges témát boncolgat. Kiderült ugyanis, hogy G.w.M-nek jobban tetszett felesége régebben?

Kulcsár Edina megdöbbentő fotót posztolt Instagram oldalára, ugyanis férje Varga Márk, művész nevén G.w.M olyat mondott neki, ami bizony lehet, hogy kiverte a biztosítékot a hírességnél.

Kulcsár Edina

Kulcsár Edina és Varga Márk G.w.M ( Fotó: fotocentral.hu / Trenka Attila)

Az egykori szépségkirálynő, és hamarosan négyszeres édesanya, gyakran csinál olyan “Kérdezz!Felelek!” tartalmakat az Instagramon, amelyben a rajongói kérdésekre válaszol. Azonban most nem ez a tartalom volt terítéken, helyette egy sokkal személyesebb dolgot osztott meg a követőkkel. 

Mégpedig azt, hogy férjének egy másik hajszínnel tetszett jobban. Az ex-szépségkirálynő természetesen a tőle megszokott humorral számolt be erről a hírről közösségi oldalán. A posztban az alábbi szöveg olvasható:

 

Fejem… miután a férjem közli velem, hogy neki a szőke hajjal tetszettem a legjobban… És ezt ugye azután mondja, hogy visszaállítottam a barna hajszínem! 

-írta Edina a posztban.

A fotó Instagram sztoriban szerepelt, amelyet 24 óráig láthatnak a rajongók Edina Instagram oldalán.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top