nlc.hu
Sztárok
Nosztalgia: így nézett ki Lékai-Kiss Ramóna és Majka 20 évvel ezelőtt

Fotó a múltból: így nézett ki Lékai-Kiss Ramóna és Majka 20 évvel ezelőtt

Te is imádod a nosztaligiát? Akkor, most te is visszarepülhetsz a múltba! Így nézett ki Majka és Lékai-Kiss Ramóna 20 évvel ezelőtt.

Kereken 20 éve is ismerték már egymást Lékai-Kiss Ramóna és Majka. Most elő is került néhány fotó a múltból a hírességekről.

Sokan megfeledkeznek róla, hogy a celebek világában is léteznek barátságok, néha ezek rövid ideig tartanak, néha viszont évekig is. Ez utóbbira példa Lékai-Kiss Ramóna és Majka barátsága is, akik már 20 éve is ismerték egymást.

A fotón, ami napvilágot látott, azt láthatjuk, amint Majka a Kiss Ramónát öleli éppen.

Fotó: fotocentral.hu / Hortolányi Anikó

Fotó: fotocentral.hu / Hortolányi Anikó

Véget ért a ValóVilág 3, az RTL Klub saját fejlesztésű valóságshow-jának harmadik szériája. A Való Világ-villa utolsó három lakójára a műsor fináléjakor rengetegen voltak kiváncsiak. A fotó pedig ekkor készült a színésznőről és az azóta rapperré vált valóságshow szereplőről.

Majka és Rami

Fotó: Hortolányi Anikó / fotocentral.hu

Ahogy említettük sok-sok évvel ezelőtt (egészen pontos 2002-ben), Majka második helyezett lett a ValóVilág első évadában. Itt ragadt rá az „ózdi hős” jelző is, majd a VV után elkezdte építeni zenei karrierjét. De a színpad mellett különböző műsorokban is láthattuk őt, most pedig visszatért az RTL-hez, ahol az X-Faktor egyik mentora lesz. 

A rapper így nyilatkozott 2024-ben: 

„Szerettem a ValóVilágot. Mai napig azt gondolom, hogy nekem az hozta meg az áttörést. És egyébként ide van tetoválva a dátum, nekem itt a jobb karomon csomó olyan dátum van, ami fontos. Élet, halál, születés, gyerekem, apukám, mama. És a legalja pedig az a valóvilágos dátum, amikor én beköltöztem a villába. Mert az nekem egy olyan sorsfordító volt az életemben, ami miatt most itt ülhetek és egyáltalán veled beszélgethetek ennyi idő után is” – magyarázta a Fókusznak Majka.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top