nlc.hu
Sztárok
Örökre megváltozott Kulcsár Edina élete

Kulcsár Edina aludni sem bírt: “Olyan dolog történt, ami megváltoztatta az életem!”

A várandós háromgyermekes édesanya egy kis kiruccanásra indult családjával, ahol elmondása szerint olyan dolog történt vele, ami megváltoztatta őt!

Kulcsár Edina a saját közösségi oldalán árulta el a nagy titkot, miszerint egy hatalmas mérföldkőhöz érkezett az élete a tegnapi nap folyamán. Bár az üzletasszony egyelőre még nem árulta el pontosabban, hogy miről is van szó, ígérete szerint hamarosan mindent elmond majd a rajongóknak.

Kulcsár Edina (Fotó: Trenka Attila / Fotocentral)

Kulcsár Edina (Fotó: Trenka Attila / Fotocentral)

A negyedik gyermekével várandós kismama és családja egy nagyszerű programsorozaton vett részt, elmondása szerint pedig rengeteg élményben volt részük. A kalandos napjukról Instagram-történetében is beszámolt, a kiposztolt videóján pedig két gyermeke, Medox és Nina láthatóak, miközben egy édes kis teknőst figyelnek. 

Ma annyi, de annyi minden történt, hogy esélyem sem volt ezeket megosztani, de szuper programokon vettünk részt. Hamarosan igyekszem egy kisebb beszámolóval érkezni, mert a mai programjaink végén olyan dolog történt, ami megváltoztatta az életem! (Még fel sem fogom, azért nem is alszom, pedig már mindenki alszik és 1 óra múlt). 

– olvasható posztjában, amelyet ide kattintva lehet megtekinteni. 

Ez is érdekelhet Kulcsár Edina Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top