nlc.hu
Sztárok
VB-döntőt játszik Benedek Tibor fia is a szerbek ellen

Ilyen helyes fiú lett Benedek Tibor fia, aki holnap vb-döntőt játszik

Szerdán hajnalban lesz a vb-döntő, a csapattagok között ott van Benedek Tibor fia, Mór is.

Harcra kész a magyar csapat, jöhet is a vb döntő! Íme, a fotó a fiúkról, akik a szerdai napon (magyar idő szerint hajnalban) fognak összecsapni Szerbiával.

vizilabda

(Fotó: Getty Images)

A csapat egyre jobb, az olaszokat simán verték az elődöntőben, így aztán bizakodva várhatjuk a Szerbia elleni vb-döntőt! 

Az olaszokkal szemben így nézett ki az elődöntő: Olaszország-Magyarország 15:18 (4:7, 4:7, 3:1, 4:3)

Egészen hihetetlen dolognak lehettünk szemtanúi, ugyanis a magyar válogatottnak ez volt az eddigi legsimább meccse ezen a világbajnokságon. A döntőben Szerbiának vághatnak vissza a fiúk az első csoportmeccsen elszenvedett vereségért, a meccset 00:30-as kezdettel nézhetjük majd.

Korényi Balázs így nyilatkozott az eddigi eseményekről:

Káosz! Igazából ez a szó jut eszembe a meccsről, de ezt is vártam, ahogy tegnap mondtam, ezt csinálja az ellenfél. De szerencsére az elején jól kezeltük és nagyon jók voltak a lövések, utána pedig egy kis megingással jól menedzseltük a mérkőzést. Büszke vagyok a fiúkra és köszönöm nekik, hogy ezt átélhetem velük! De jön az utolsó nap és miénk a torna utolsó meccse a szerbek ellen. Szeretnénk élvezni és harcolni azért, amiért jöttünk!!!” –  nyilatkozta Korényi Balázs, szövetségi kapitány a vlv-nek.

A  Magyar Vízilabda Szövetség hivatalos Instagram-oldalán pedig láthatjuk is a harcra kész fiúk fotóját. A csapattagok között pedig megfigyelhetjük, hogy ott van Benedek Tibor fia is, Benedek Mór. Annyi biztos, hogy a szerbek elleni meccs kőkemény lesz, de a csapat készen áll és a fiúk képesek felülkerekedni rajtuk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top