Öt év után újra szerelmes Holdampf Linda, egy üzletember rabolta el a szívét

CS.Á. | 2024. Július 10.
Sok éven át várta, hogy válása után újra boldog lehessen, és most végre elmondta: ismét szerelmes. Egy üzletember mellett találta meg a szerelmet.

Hosszú éveken át kereste a szerelmet Holdampf Linda, volt idő, amikor azt gondolta, neki már nem adatik meg válása után újra a boldog párkapcsolat. Rövid, visszafogott bejegyzésben tudatta követőivel, hogy nagyot fordult vele a világ: „Virágba borulva, szerelembe esve” – írta.

Korábban szívfacsaró sorokkal tudatta, hogy házassága véget ért. „Én lettem az a nő, aki nem volt képes fenntartani a házasság szent kötelékét. Akinek nincs családja. Közel 38 évesen nem anyának lenni… Basszus! Kirekesztettnek érzem magam. Most itt állok az erkélyen, a vártoronyban, és csak a kedvenc filmemre tudok gondolni, a Pretty Womanre. hiszem, hogy egyszer még fogom hallani a legendás mondatot: ‘Linda királykisasszony, eljöttem érted!’ Lehet, hogy naiv gondolat, de hiszek benne, Csak hát kislányként nem így képzeltem az életemet. Nem úgy, hogy 37 évesen majd itt állok egy lakásban, ami csodálatos, de csak az ideiglenes otthonom…” – osztotta meg akkor fájdalmas gondolatait.  Azóta évek teltek el, karrierje csúcsán van, műsorvezetőként is kipróbálhatta magát, sok időt tölt Balatonon vett házában, a családi hajón pedig szüleivel. És végre a magánélete is révbe ért a jelek szerint. Egy vidéken élő üzletemberrel találta meg a boldogságot, aki egy jeles vendéglátócsalád sarja, derül ki a Best Magazin legújabb számából.

További részletek a ma megjelent BEST magazinban

Tápai Szabina és Kucsera Gábor egyházi esküvője

Exit mobile version