nlc.hu
Sztárok

Holdampf Linda karrierről, magánéletről

Holdampf Linda: „Senkivel nem feküdtem le azért, hogy műsorvezető lehessek”

Szerinte nem kimondottan a kapcsolatokon múlik, hogy valakiből műsorvezető lehessen.

Őszintén vallott többek között a magánéletéről és a média világáról Holdampf Linda a Palikék Világa by Manna legutóbbi adásában. Mint a Blikk írja, a stylist-műsorvezető a gyermekkoráról is elárult néhány részletet. Azt is elmesélte, hogy kamaszkorában nem tartozott a legcsinosabb lányok közé, ezért humorral és kedvességgel igyekezte ezt kompenzálni.

Holdampf Linda

Holdampf Linda a Palikék Világában – Forrás: Palikék Világa by Manna – videó / YouTube

Nagyon sokat dolgozom azon, járok pszichológushoz, hogy nem kell mindig a legjópofábbnak lenni, nem kell mindig a legharsányabbnak lenni” – vallotta be. 

Holdampf Linda a Life TV-nél műsorvezetőként is kipróbálhatta magát. Arra a kérdésre, hogy újra vállalna-e ilyen feladatot, a következőket mondta: “Bízom benne, én ezt nagyon szeretném“. Majd arra is kitért, hogy szerinte egyáltalán nem a kapcsolatokon múlik, hogy valaki műsorvezető legyen. “Olyan sokszor mondják, hogy mindenkivel le kell feküdni ahhoz, hogy műsorvezető lehessél, én soha senkivel nem feküdtem le azért” – tette hozzá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top