nlc.hu
Sztárok

Holdampf Linda a bókolásról

Holdampf Linda: „A férfiak már nem mernek egy nőnek bókolni, mert az szexuális zaklatásnak minősül”

A neves stylist, Holdampf Linda volt az RTL Reggeli vendége, ahol a két műsorvezetővel, Peller Annával és Peller Mariann-nal arról beszélgettek, hogy óriási a gond a gyerekruhák terén is, a fast fashion cégek olyan kihívó ruhadarabokat állítanak elő, amelyek szexualizálják a gyerekek testét. Példaként hozták Billie Eilisht, aki a karrierje kezdetén azért viselt bő ruhákat, hogy ne a teste miatt érvényesüljön

Holdampf Linda

Holdampf Linda a Reggeliben

A stylist szerint viszont nem gond, hogy a gyerekek arra vágynak, amit a boltokban, tévében látnak, mert a felgyorsult világokban ilyen ingerek érik őket, viszont a szülő dolga meghúzni a határt. Na de mi van a felnőttekkel, amikor egy férfi azt sem tudja, szabad-e bókolni vagy sem? Peller Anna úgy gondolja, az rendben van, ha egy munkáscsoport utána fütyül az utcán.

„Szerintem ezzel nincs baj, de eljutottunk arra a pontra, hogy a férfiak szerintem már nem mernek nagyon sok esetben egy nőhöz hozzászólni, elismerő pillantással bókolni, vagy akár megmondani, hogy »úristen, de csinos vagy ma«, mert az már szexuális zaklatásnak minősül” – magyarázta Linda. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top