nlc.hu
Sztárok

Holdampf Linda a botoxról

Csuti után Holdampf Linda is bevallotta, hogy rendszeresen botoxoltat

A stylist, műsorvezető elárulta, miért teszi ezt.

Holdampf Linda is rendszeresen jár esztétikai sebészetre. A Dancing with the Stars stylistja és a Life TV korábbi műsorvezetője Istenes Bence műsorában beszélt erről először – írja a Metropol.

Holdampf Linda,

A botox mellett tette le a voksát Holdampf Linda – Forrás: IstenEst – videó / YouTube

A múlt héten voltam, beismerem, bevallom. (…) A botox az nem arcplasztika, hanem az a hatása, hogy egy ideig kicsit kihúzza, kitölti az arcot” – mondta el az IstenEst legújabb adásában Holdampf Linda, aki azt is megindokolta, hogy miért él ezzel a beavatkozással.

Azért csinálom, mert szebbnek érzem magam tőle” – magyarázta a 42 éves stylist, műsorvezető.

Nemrég Kulcsár Edina exférje, Szabó András Csuti vállalta fel, hogy rendszeresen botoxoltat. Ő évente jár erre a szépészeti kezelésre, és ezt egyáltalán nem szégyelli. Az üzletember azt tartja, fő a mértékletesség, azaz nem szabad a plasztikázás rabjává válni. “Nem látom, ebben mi lenne a rossz. Természetesen azon sok múlik, hogy alapvetően mi az indíték, ha tenni szeretnénk a küllemünkért” – magyarázta akkor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top