nlc.hu
Sztárok

Volt férjéről mesélt Holdampf Linda

Holdampf Linda meglepő titkot árult el exférjéről

Miközben a balatoni élményeiről mesélt a nézőknek a Balaton közepén a volt férje is szóba került.

Holdampf Linda egy személyes emlékbe avatta be a Reggeli nézőit. A Life TV Ébredj velünk! korábbi műsorvezetőjét a balatoni élményeiről és a vitorlázásról faggatta Papp Gergő.

Holdampf Linda

Holdampf Linda az édesapja által épített hajón a Balatonon – Forrás: RTL Klub / Reggeli – videó

Arra a kérdésre, hogy szokott-e vitorlázni, tervezte-e már, hogy elindul a Kékszalagon, vagy volt-e már esetleg a versenyen, a következőket vallotta be: “Egyszer voltam a Kékszalagon, de akkor nem innen, Balatonfüredről indultunk, hanem csak becsatlakoztunk és egy tiszteletkört róttunk le még a volt férjemmel“.

A stylist arról is beszélt, hogy kétlaki életet él: vagy Budapesten van, vagy Balatonfüreden. “Tíz éve vagyok úgy igazán balatoni. Akkor szerettem bele úgy istenigazából. Amikor csak tehetem, itt vagyok lent, és minden szabadidőmet igyekszem itt tölteni. Nekem ez a kikapcsolódás, ez a nyaralás, ebben érzem jól magam. (…) Itt vagyok a családi hajón, vagy pedig biciklizem, piacra járok, olvasok, jövök-megyek. Élvezem azt az életet, ami itt van. Nagyon szeretek itt lenni, nagyon szeretem Balatonfüredet konkrétan, meg a környéket” – mesélte Holdampf Linda.

A stylist, exműsorvezető amúgy 2013-ban ment férjhez, de 7 év után zátonyra futott a házassága.

Olvass még a Balatonról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top