nlc.hu
Sztárok
Elindultak a találgatások: Curtist más nő csókolja, nem Barnai Judit

Elindultak a találgatások: Ki az a gyönyörű nő, aki Curtist csókolja?

A rapper hamarosan egy új dallal jelentkezik, amelyet valószínűleg a válságban lévő kapcsolata ihletett. A videóklipben ráadásul egy másik nőhöz kerül közel.

Curtis és kedvese, Barnai Judit egy ideje nem jelentek meg együtt nyilvánosan, pedig korábban rendszeresen posztoltak szerelmes fotókat a közösségi oldalaikon. 

Curtis és Barnai Judit

Fotó: Trenka Attila / fotocentral.hu

Az utóbbi időben sok nehézségen ment keresztül Judit, folyamatosan másokat helyezett előtérbe saját maga helyett, és emiatt kimerült. A szakember azt tanácsolta neki, hogy vigyázzon magára és szánjon időt lelki egészségének megőrzésére. Judit hozzátette, hogy nem mutatja tovább, mintha minden tökéletes lenne, mert ebben elfáradt.

Sokakban felmerült a kérdés, hogy talán Curtis miatt érezheti így magát, lapunknak pedig egy közeli barát megszólalt arról, hogy a pár nem a legjobb időszakát éli. Egyik közeli barátjuk azonban arról beszélt lapunknak, hogy a néhány nagy csatát már túlélt páros tagjai között vannak problémák.

„Korábban már több alkalommal került válságba a kapcsolatuk. Judit most szakemberhez jár, változtatni szeretne az életén, amibe a párkapcsolata is beletartozik: a korábbi formában nem akarja folytatni Attival, változást szeretne. Úgy tudom, egy időre elköltözött a közös otthonukból, amire volt már példa korábban is. Nem mondták ki, hogy szakítanak, és eddig mindig megoldották a problémáikat. Mi bízunk bennük, és mivel továbbra is nagyon szeretik egymást, van esély arra, hogy rendezzék a nézeteltéréseiket” – jegyezte meg nemrég a közeli ismerős.

Meglehet, hogy a rapper is a kapcsolatukra jellemző érzelmi hullámvasútra akart utalni vadiúj száma szövegével és klipjével. A 24 óráig megnézhető Instagram-sztorijában jelentette be, hogy hamarosan egy új szerzeménye jelenik meg, amelynek a videóklipjében egy barna bombázó öleli őt, bújik hozzá, csókolja arcon, végül pedig hátba döfi. Bár az előadó már korábban is rappelt a csajozásról, úgy tűnik, most egy mélyebb témát dolgoz fel.

„Ha szeretsz valakit, meg kell bíznod benne – másképp nem megy. Kulcsot kell neki adnod mindhez, ami a tiéd. Különben mi értelme? Egy ideig én is hittem az ilyen szerelemben” – hallatszik a Casino című filmből az idézet a dal beharangozója alatt.

Via

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top