nlc.hu
Sztárok
Szinetár Dórát mókás pillanatban kapták lencsevégre a Balatonon

Szinetár Dórát mókás pillanatban kapták lencsevégre, amikor a Balatonban pancsolt legkisebb gyermekével

Csak úgy, mint a legtöbb magyarnak, Szinetár Dóráéknak is nagy boldogság a balatoni nyaralás. Ezúttal egy igazán mókás arcát láthatjuk a színésznőnek.

Szinetár Dóra és Makranczi Zalán közös kisfia, Benjámin 2024 augusztusban ünnepli hetedik születésnapját. 

Szinetár Dóra és Makranczi Zalán

Fotó: Schumy Csaba / fotocentral.hu

Szinetár Dóra kisfiával, Benjáminnal élvezte a balatoni nyarat, a színésznő fantasztikus formában van.

Szinetár Dóra és Makranczi Zalán kisfia, Benjámin, 2017-ben született enyhe Down-szindrómával, amely a terhesség alatt nem derült ki. Benjámin most hatéves, és édesanyjával a Balaton hullámait élvezte a nyáron. Dóra büszkén figyelte, ahogy kisfia felszabadultan játszik a vízben, és együtt töltötték a szünidőt. Dóra nyíltan beszélt arról, milyen különleges és kihívásokkal teli az életük, és az évek során sok támogatást és szeretetet kapott családjától és rajongóitól. Ide kattintva nézheted meg a bejegyzést a színésznő Instagram-oldalán.

A négy képből álló összeállításon az látszik, ahogy a vízben pancsolnak. Szinetár Dóra fekete, pánt nélküli bikiniszettet választott a kikapcsolódáshoz, és az is szembetűnő, hogy mennyire kifogástalan formában van.

Via

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top