nlc.hu
Sztárok
Katalin hercegnét ujjongva fogadta a közönség

Katalin hercegnét ujjongva fogadta a közönség a teniszdöntőn

Kitörő lelkesedéssel fogadta a közönség a hercegnét, aki betegségének bejelentése óta csupán második alkalommal mutatkozott nyilvánosan.

Katalin hercegné a wimbledoni férfi döntőn való részvételével lenyűgözte a közönséget, hiszen az utóbbi időszakban ritkán jelenik meg nyilvánosan. A walesi hercegné a döntő után adja át a győztes trófeát Novak Djokovicnak vagy Carlos Alcaraznak.

Fotó: Karwai Tang/WireImage

Fotó: Karwai Tang/WireImage

A Kensington-palota szombaton jelentette be a walesi hercegné nyilvános megjelenését. Katalin szenvedélyes teniszrajongó, így örömmel vesz részt az eseményen, de márciusban bejelentett betegsége óta a szereplés helyett elsősorban gyógyulására és felépülésére koncentrál. A mai napon lánya és testvére társaságában jelent meg Wimbledonban, és boldogan mosolygott a többi teniszrajongóra, miközben egy gyönyörű, lila ruhát viselt. A közönség ujjongott, amikor érkezésekor kétszer is integetett nekik.

Fotó: Aaron Chown - WPA Pool/Getty Images

Fotó: Aaron Chown – WPA Pool/Getty Images

Kate a Royal Boxban foglal helyet, ahol hírességek, sztársportolók és királyi családtagok is gyakran megfordulnak, gyakran volt itt korábban is férjével, Vilmos herceggel. Itt helyet kapnia bárkinek természetesen roppant nehéz: ahhoz, hogy az ikonikus székek egyikén valaki helyet foglaljon, személyes meghívást kell kapnia az All England Club elnökétől. (via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top