nlc.hu
Sztárok
Gyászol Ábel Anita: így emlékezett meg Shannen Dohertyről

Ábel Anita Shannen Dohertyt gyászolja: ,,mindenki várt a csodára”

Shannen Doherty küzdelmekkel teli időszakon ment keresztül a halála előtt a daganata miatt. A színésznőtől a magyar hangja, Ábel Anita is elbúcsúzott.

Az egykori sikersorozat, vagyis a Bűbájos boszorkák sztárja 2023-ban elárulta, hogy a rák már a csontjaira és az agyára is átterjedt, így meg kellett operálni, hogy eltávolítsák a tumort. 

Ábel Anita

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Vasárnap érkezett a szomorú hír, hogy Shannen Doherty, a Beverly Hills 90210 és a Bűbájos boszorkák című sorozatokban ismertté vált színésznő, hosszú betegség után szombaton, július 13-án elhunyt.

A hírt publicisztája erősítette meg: „Nehéz szívvel erősítem meg, hogy Shannen Doherty színésznő elhunyt. Szombaton, július 13-án veszítette el a rákkal folytatott harcát, miután sok éven át küzdött a betegséggel” – nyilatkozata Doherty publicistája, Leslie Sloane.

A népszerű színésznő hosszú évekig küzdött a rákkal, de a betegség végül legyőzte. Doherty már hónapok óta tudatában volt állapotának súlyosbodásának, és nem titkolta daganatos betegségét, hanem nyíltan beszélt róla.
 

Ábel Anita volt az, aki kölcsönözte a színésznőnek a hangját a magyar változatokban, így aztán ő is megemlékezett az elhunytról Instagram-oldalán.:

„Shannen Doherty és én összefonódtunk. Először a Beverly Hills 90210 sorozatban lettem a hangja, aztán a Bűbájos boszorkákban…és aztán mindenben, én általam szólalt meg magyarul! Aggódva figyelmet a küzdelmét, és csodáltam az erejét…mindenki várt a csodára…nyíltan beszélt a betegségéről, segítve, támogatva azokat, akik hasonlóan küzdenek! Sajnos nem ő nyert ebben a csatában. Shannen, köszönöm, hogy együtt “dolgoztunk” szerettem a hangomat adni neked! Isten Veled” – fogalmazott.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top