nlc.hu
Sztárok
Ralf Schumacher fia is reagált apja coming outjára

Ralf Schumacher fia, David is reagált édesapja coming outjára

Ralf Schumacher coming out posztja felrázta az internet népét, viszont fia, David sem lustálkodott. Ő is elárulta a véleményét az egész szituációról.

Ahogy arról korábban írtunk már Ralf Schumacher vasárnap este az Instagramon tett közzé egy bejegyzést, amelyen látható, ahogy egy férfi mellett áll a naplementében.

Ralf és David Schumacher

Fotó: Getty Images

Schumacher korábban Cora Brinkman házastársa volt, akivel 2001-ben kötöttek házasságot, majd pár évvel később, 2015-ben váltak el. Közös gyermekük, a jelenleg 22 éves David Schumacher, apjához, nagybátyjához és unokatestvéréhez hasonlóan autóversenyző lett.

A coming outra rengetegen reagáltak kommentben, akik között ott volt Ralf fia, David is. A fiú így nyilatkozott a poszt alatt:

Nagyon boldog vagyok, hogy végre találtál valakit, akivel tényleg jól érzed magad és biztonságban tudod magad.  Akár férfi, akár nő 100%-ban mögötted állok, apa! Minden jót kívánok neked és gratulálok!

-fogalmaz David.

A bejegyzés alatt sokan támogatták a fiú nyilatkozatát. Az egyik rajongó úgy fogalmazott:

„csodálatos szavak az apukádnak, amelyek megmutatják, hogy csak a szeretet számít!” – fogalmazta egy hölgy.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top