nlc.hu
Sztárok
Puskás-Dallos Peti nyers véleménye azokról, akik az anyákat szidják

Az ítélkezés társadalma: Puskás-Dallos Peti kiakadt azokra, akik a friss anyákat szidják

Puskás-Dallos Peti teljesen nyíltan fogalmazta meg a véleményét arról, hogy miért kell ennyi kritikával illetni a friss anyákat, mikor ők csak végzik a dolgukat.

Puskás-Dallos Petinél betelt a pohár és megfogalmazta véleményét a modernkori anyaság nehézségeiről. 

Puskás Peti

Fotókredit: RTL / Szabó Gábor

Az énekes őszinte véleményt fogalmazott meg azzal kapcsolatban, milyen nehéz lehet manapság az anyáknak, hiszen akkora társadalmi nyomás nehezedik rájuk, mint még korábban soha. Peti úgy gondolja, ehhez köze lehet a közösségi médiának is, viszont azt is kiemelte, hogy nagyon becsüli az édesanyákat, hogy ebben a cirkuszban is megtalálják a szépséget az anyaságban.

„Bár nem tudom, milyen lehetett régen , de nem lehet egyszerű ma friss anyukának lenni, köszönhetően annak az iszonyatosan nagy iparnak , ami a gyereknevelésre épül, a közösségi média végtelen cirkuszának, a kultúránk kegyetlen versenyszellemének és az ítélkezés társadalmának”

– kezdi a bejegyzést Peti. Majd így folytatja:

Ha így szültél, azért vagy szar anya, ha úgy, azért, ha fiatalon, akkor szar vagy, ha öregen, még szarabb, ha ilyen a hordozód, egy hülye szar anya vagy, ha másfajta, akkor egy idióta szar anya vagy, ha elöl hordod, azért vagy szar, ha hátul, azért, ha nem néz rád eleget a gyereked, szar anya vagy, ha 6 hónaposan még nem önállóan főz és eszik, szar anya vagy…

A kommentelők egyetértenek Peti nyilatkozatával és azzal, hogy szinte lehetetlen kiigazodni abban, mikor mi a „jó” irány. Az egyik kommentelő így fogalmazott:

 „Puskás Peti ezt nagyon jól összefoglaltad!  Sajnos tényleg így van.”

Míg egy másik nő ezt írta:

 „Minden szó igaz sajnos. Ezt mondogatom a lányaimnak is, unokahúgomnak is, hogy bizony ha anyàk lesznek, megtudják majd, mennyire nem könnyű. És főleg hogy be vannak az anyukák skatulyázva, mit csinálhatnak és mit nem a társadalom szerint.”

A kiírás maga így hangzik:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top