nlc.hu
Sztárok
Kőnig Anna nem engedhetné meg a magánklinikát

Kiderült: Kőnig Anna nem engedhetné meg a magánklinikát, mégis ott fog szülni

A TV2 sztárja elárulta az egyik YouTube videójában, hogy habár nem engedhetnék meg maguknak, de mégis magánklinikán fog szülni.

Kőnig Anna nevét a TV2 Exatlon Hungary műsorából ismerte meg az ország. A sportoló életében azóta már más élvezi a prioritást, ugyanis gyermeket vár a szíve alatt. A részletekről természetesen mindig beszámol a követőinek is!

Kőnig Anna

Fotó: press.tv2.hu TV2 / fotocentral.hu

Kőnig Anna YouTube-videójában leplezte le a kisbabájuk nemét nem is olyan rég. A házaspár nem tartott „gender reveal party”-t, azaz „baba nemét felfedő bulit”, mert inkább maguk között szerették volna megtudni az eredményt.Az örömük határtalan, az exatlonos egyből a párja nyakába ugrott, amikor tudatosult benne, hogy kisfiuk lesz – derül ki egy korábbi videóból.

Most pedig egy nagy, második trimeszteres összefoglaló videóval jelentkezett. A terhes sztár elmondta, hogy a második trimesztert egy magánklinikán kezdte meg. Szerette volna jelezni követőinek, hogy együttműködik a klinikával, miután nem sokkal a terhessége bejelentése után megkeresték őt, hogy nyitott lenne-e egy együttműködésre a szülés és várandós gondozás témában.
 
„Nagyon szerettük volna Alex-szal mindketten, ha magán helyen tudok szülni és magán helyre tudnék várandós gondozásra járni, viszont jelenleg így anyagi oldalról, megfontoltságból, illetve építkezés miatt is ezt nem tudtuk megengedni magunknak, bármennyire is szerettük volna” -mondta az Exatlon korábbi versenyzője. Aki egyébként már a várandós gondozásra is kapott kedvezményt az együttműködés miatt.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top