nlc.hu
Sztárok
Megható, mit mesélt szerelméről Király Linda

Megható, mit mesélt a szerelméről Király Linda

Az énekesnő egyelőre szeretné megélni párjával az egymásra találásuk felhőtlen pillanatait, de már szóba került a családalapítás is.

Király Lindát néhány nappal ezelőtt a reptéren látták csókolózni egy jóképű férfival, majd robbant is a hír: az énekesnő megerősítette, hogy valóban újra szerelmes. Választottja már régóta jelen van az életében, Simon volt ugyanis első szerelme, és a szakítást követően is szoros maradt köztük a kapcsolat, olyannyira, hogy szinte természetes fordulat volt újbóli egymásra találásuk.

Fotó: Schumy Csaba

Fotó: Schumy Csaba

Linda most újabb részleteket mesélt érzéseiről, írja a Bors. “Érdekesen működnek a megérzéseim: iszonyatosan erősek, ha másokról vagy a szeretteimről van szó, ám ha mélyebb dolgokkal kapcsolatban, esetleg a saját szerelmi életemet illetően kellene működnie, akkor megzavarodom. Lehet, hogy túl­fi­ló­zom… Most viszont úgy voltam vele, hogy mire várjak tovább…  Van egy ember az életemben, aki ott volt mellettem a legjobb és a legrosszabb pillanatokban is, örömben és bánatban egyaránt. Annyit nevetünk együtt, hogy az hihetetlen, mert ugyanaz az örök fiatal, mint én vagyok, ráadásul emberként és művészként is tisztelem, iszonyatos tehetség. Hát akkor mi történhet? Elhatároztam, hogy befejezem a túlgondolást, és adok egy esélyt” – fejtette ki.

“Mindent megbeszélünk, úgy lát engem, ahogy én magamat nem. Nagyon tiszta ember, és a legmegbízhatóbb, akivel valaha találkoztam. Rengeteget változtunk azóta, hogy együtt voltunk, sok mindent tanultunk, átértékeltük, hogyan viselkedtünk egymással. Most teljesen más a kapcsolatunk. Már többször beszéltünk róla, hogy mi lenne, ha család lennénk, de most úgy vagyunk vele, hogy ha végre adtunk egy esélyt magunknak, kettőnknek, akkor azt éljük meg, ne csapjunk bele azonnal a lecsóba” – osztotta meg az énekesnő, aki azt is elárulta, párja már el is kezdett tanulni magyarul.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top