nlc.hu
Sztárok
Őrjöngött Budapesten az ugató amerikai youtuber, IShowSpeed

Tinédzserek gyűrűjében őrjöngött Budapesten az ugató amerikai youtuber, IShowSpeed

Este 8 óra előtt a Széna téren jelent meg az amerikai sztár, IShowSpeed, aki éppen európai turnén van. Az ugató youtuber most sem fogta vissza magát.

 A youtuber váratlanul felbukkan különböző országokban, ahol aztán testőrök gyűrűjében őrjöng az utcán a helyi rajongóival. Az élő videóját volt, hogy egyszerre több mint 150 ezren is nézték.

IShowSpeed

Fotó: Getty Images

 

Ki is igazából IShowSpeed?

IShowSpeed, polgári nevén Darren Watkins Jr., egy népszerű amerikai YouTuber, streamer és közösségi média személyiség, aki fiatal kora ellenére máris hatalmas követőtábort szerzett a különböző platformokon.

IShowSpeed főként a YouTube-on és a Twitch-en vált ismertté, ahol játékokat, mint például a FIFA-t és a Fortnite-ot streamel. Humorával és energikus előadásmódjával tűnik ki, gyakran élőben közvetít és aktívan kommunikál a nézőivel. Emellett reakcióvideókat és vlogokat is készít, amelyek szintén népszerűek a rajongói körében.

Gyors növekedése és széles körű népszerűsége révén IShowSpeed gyakran provokatív és megosztó tartalmakat készít, karizmatikus személyisége és hiteles stílusa vonzza a nézőket, így továbbra is jelentős szereplő a közösségi média világában.

Most Budapestre is ellátogatott és a Mammut előtt találkozott rajongóival, akik egy csomag Negróval várták, és elsőként a „bazdmeg” és a „kurva” szavakat tanították meg neki. IShowSpeed a magyar mezes sztárként is ismert, mivel rajong Cristiano Ronaldóért, így a mezén a 7-es számot viseli.

A pláza biztonsági őrei próbálták kezelni az elharapózó helyzetet, a videózókra rá is szóltak, így mindenki ki is pucolt onnan, hogy aztán IShowSpeed az egyre bővülő követőinek ugatása közepette beszálljon a kocsijába, és felmenjen a várba.

A várban Trunk „Dablty” Tamás senior sneakerhead lepte meg egy ajándékkal. Egy fiatal fiú azt magyarázta, hogy Mongóliából jött idáig, hogy találkozzon Speeddel. Ezután Speed egy Azahriah-dalt hallgatott meg a kocsiban, és 7/10-re értékelte, majd Danika House-t hallgatott. 

Speedre a Bazilikánál is vártak rá a rajongói, akik között jópáran láthatóan nincsenek 18 évesek.  Ezek a fiatalok mindenféle valutákat (1000 forint, amerikai dollár, orosz pénz stb.) tömködtek a kezébe, majd Speed kiakadt, hogy túl sok ajándékot adtak neki, és elkezdett ordítani, hogy kussoljon mindenki, és álljanak messzebb, mert túl sok izzadt here van körülötte. Miután Norvégiában rossz élményei voltak, azt kérte, ne legyenek olyanok, mint Norvégia, és egyre idegesebben küldte el a ráugató fiatalokat.

Speednek itt még nem ért véget a fővárosi kalandja, ugyanis tovább indult csapatával és táncolni kezdett egy étterem teraszán cigányzenére. Miután leült rendelni egy gulyást, fiatalok Messit kezdték éltetni, amin Speed kiborult, hiszen Ronaldo-rajongó. Ekkor is kapott némi forintot az éttermen kívül gyülekező 100 fős tömegtől.

Az adás végén Speedet a testőrei kimenekítették, a kamera pedig állítólag elromlott.A teljes videót itt tudod megnézni:

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top