nlc.hu
Sztárok
Palvin Barbarát egy 17 éves tiktokkerrel csalta meg férje?

Újabb fordulatot vett a Palvin Barbara megcsalásáról szóló pletyka

Két kisebb internetes oldal szerint Sprouse megcsalhatta gyönyörű feleségét, Palvin Barbarát. Viszont ez a hír nincs megerősítve egyelőre.

A legkevésbé sem számítanak botrányhősnek, mégsem kímélik a durva pletykák Palvin Barbarát és férjét, Dylan Sprouse-t.

Palvin Barbara

Fotó: Getty Images

A világhírű magyar modell és a hollywoodi színész tavaly júniusban egy Budapest melletti településen, Barbara szüleinek ceglédberceli birtokán kötötte össze életét. Az első házassági évfordulójukra azonban kellemetlen pletykát kaptak: két kisebb internetes oldal szerint Sprouse megcsalhatta gyönyörű feleségét egy 17 éves tiktokkerrel, aki goandshipwithus néven készít tartalmakat, és azt állítja, hogy sikerült elcsábítania a nős világsztárt.

Bár a rajongók többsége nem hisz a hetek óta terjedő pletykának, az tény, hogy az utóbbi időben kevesebb közös bejegyzés jelent meg a pár közösségi oldalain. Korábban rendszeresen osztottak meg boldogságukat mutató posztokat. Az első házassági évfordulójukat, amit kedden ünnepeltek, Barbara csak egy fekete-fehér, 24 órán át elérhető Instagram-történetben említette meg. Sprouse pedig egy közös kirándulós képet osztott meg az évforduló alkalmából, szintén az egy nap után törlődő tartalmak között.

A megcsalást alig néhány bizonyíték támasztja alá, és jelenleg inkább úgy tűnik, hogy valaki megpróbálja megzavarni a két fiatal boldogságát. Másrészt, a házaspár a tavalyi magyarországi esküvőjük után azt ígérte, hogy Kaliforniában is összeházasodnak. Bár Sprouse legfontosabb családtagjai és barátai mind jelen voltak a nagy napon, szeretnének Amerikában is tartani egy esküvőt. Azonban erről az esküvőről eddig még nincs hír, annak ellenére, hogy Barbara korábban utalt rá, hogy grandiózus lagzit terveznek Kaliforniában.

„Alig várjuk, hogy visszamenjünk Los Angelesbe a kis kedvenceinkhez, hogy pihenjünk kicsit, mielőtt belevágnánk az amerikai esküvő tervezésébe” – mondta el tavaly nyáron az amerikai Vogue magazinnak Palvin Barbara.

A világhírű magyar szupermodell számára Dylan Sprouse az első férfi, akit nyilvánosan vállalt, de mindig diszkréten kezelték a magánéletüket. A lánykérés 2022 szeptemberében történt Kaliforniában, de csak jóval később osztották meg az örömhírt a nagyközönséggel, mivel szerették volna elkerülni a médiafelhajtást.
 

Via

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top