nlc.hu
Sztárok
Kate Hudson elismerte, hogy ő sem használ dezodort

Nem zavarja a testszag: Kate Hudson bevallotta, ő sem hajlandó dezodort használni

Matthew McConaughey után Kate Hudson is beismerte, hogy bizony ő is a naturalizmus mellett tette le a voksát és nem hajlanó dezodort használni.

Matthew McConaughey 2005-ben nyerte el a legszexibb férfi címet a People magazintól. Ekkor már elkezdett beszélni arról, hogy mennyire fontosnak tartja a természetességet.  

Matthew McConaughey és Kate Hudson

Fotó: Getty Images

Matthew McConaughey a természetesség híve és nem hisz az izzadásgátlókban. Erről a témáról már évek óta beszél. Korábban azt mondta, már húsz éve nem használt dezodort. A későbbiek sorén, ahogy egyre sikeresebb lett a színész és egyre több interjút adott, kiderült az is, hogy kollégája, Kate Hudson, akivel a kétezres években két filmben is együtt dolgoztak, tett neki néhány utalást arra, hogy valamivel el kellene fednie a testszagát a forgatásokon.

„Mindig hoz valamilyen sókristályt, ami természetes dezodor, és azt mondja: „Felkennéd ezt, kérlek?”. De én soha nem használtam. Se kölni, se dezodor. A nők az életemben, beleértve az anyámat is, mind azt mondják: „Hé, a természetes illatodnak egyrészt férfiszaga van, másrészt pedig annyira jellegzetes” – nyilatkozta korábban a színész.

A napokban Kate Hudson is előállt saját vallomásával, mikor egy tévéinterjúban McConaughey testszagáról kérdezték, írja a Page Six, amit a 24.hu szemlézett. A színésznő elárulta, hogy nem használ dezodort, mert ő is a természetesség híve. De azt azért hozzátéve: „McConaughey-nek van egy jellegzetes szaga, amit „egy mérföldről érezni lehet”.

 

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top