nlc.hu
Sztárok
ByeAlex nem vágyik családra

ByeAlex: „Rájöttem, hogy nem vágyom családra”

A 40 éves zenész úgy érzi, nem szeretne apa lenni.

Régebben sem foglalkoztatta különösebben ByeAlexet a családalapítás kérdése, de akkor még úgy látta, el tudná képzelni magát kislányos édesapaként. Ma azonban már nem így érez, sőt az öregedés gondolatától is rosszul érzi magát. Ötvenévesen már nem szeretne színpadon lenni, helyette könyvet írna, utazgatna és világot látna. És ma már ki meri jelenteni, hogy nem szeretne gyereket – derül ki a Bors cikkéből.

Mindig kifarolgattam végül a kapcsolataimból, mert mindegyikben eljött az a pont, hogy gyerekvállalás. És akkor még nem tudtam, hogy miért van ez, de valójában azért, mert én nem érzem ezt a dolgot. Az egyik utóbbi kapcsolatom is ilyen volt, hogy a gyerek volt az egyik kardinális kérdés, és akkor mindig mondtam, hogy jó, persze szeretnék én is, hogyne, jó lenne egy lánygyerek, mert imádnám, hogyha kislányom lenne, de valójában nem imádnám. Szerintem nem vagyok erre alkalmas, sőt teljesen alkalmatlan vagyok

– magyarázta a zenész.

ByeAlex

ByeAlex nem vágyik családra (fotó: Trenka Attila/Fotocentral)

ByeAlex ennek ellenére nagyon boldog a jelenlegi kedvesével, Benjaminával, akivel van egy közös kiscicájuk is. A közös boldogság ellenére azonban vele sem tervez családot alapítani.

Nem bírom azt, hogyha sokáig ugyanarról kell gondoskodnom, nekem ez egy félelmetes érzés

– mondta, hozzátéve, hogy ijesztő számára az a gondolat is, hogy a macskájuk később majd meghal, és addig is neki kell gondoskodni róla. A szülőségről azt gondolja, hogy vagy tökéletesen csinálja, vagy sehogy, és a sehogyban nem lát kockázatot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top