nlc.hu
Sztárok

ByeAlex reagált a pletykákra

ByeAlex reagált a róla szóló pletykákra: „Soha életemben semmilyen koncertem előtt nem kaptam pánikrohamot”

Állítja, minden szó hazugság.

A minap soha nem hallott történetet mesélt ByeAlexről Ganxsta Zolee. A rapper Ábrahám Róbert új műsorának a próbafelvételén elárulta, hogy egy közös koncertezésük alkalmával az X-Faktor mentora váratlanul pánikrohamot kapott a színpadra lépés előtt és kijelentette, hogy képtelen kimenni az emberek elé énekelni. 

ByeAlex (Márta Alex)

ByeAlex (Márta Alex) Fotó: Trenka Attila

Ganxsta Zolee úgy fogalmazott a műsorban, neki kellett helyre tennie az énekest, majd azt is hozzátette, Alex olyan koncertet szeretne, ahol nincsen senki. Nem meglepő, hogy ilyen kijelentések mellett nem tudott szó nélkül elmenni ByeAlex, aki Facebook-oldalán egy jó hosszú posztban reagált. 

Ezek nem igazak, ezek a Gangszta Zoli által kitalált hazugságok! Soha életemben semmilyen koncertem előtt nem kaptam pánikrohamot, soha ehhez hasonló dolgok nem történt velem! Imádom a koncertjeinket, szeretem, ami ott történik – kezdte Alex. – Én azt hittem, hogy a Gangszta Zolinak ennél több esze van. Bemegy egy ilyen netes műsorba a Dopemannal, és tényleg én vagyok a téma? Nem elég érdekes sem ő, sem a Dopeman együtt, hogy ne rajtam nevetgéljenek, és ne rólam menjenek ilyen kamu hazugságok? Általában nem reagálok az ilyen celeb ugatásokra velem kapcsolatosan, de ez túlmegy egy határon, mert hogy az én egészségügyi állapotom kapcsán tesz egy kijelentést, amely NEM IGAZ! Zoli ezt mégis hogy? Miért? Én ennél téged többre tartottalak. Ez mi ez a kislányos pletykálás kamerák előtt? Nincs más téma nagy öregek? Rólam kell hazudozni? Rajtam kell nevetgélni? Nincs valós teljesítmény amiről beszélhetnétek? Továbbá: a pánikroham egy komoly dolog! Szerintetek, ha valaki ettől szenved, akkor az a helyes reakció, hogy ott ültök benn négyen vagy öten és ezen röhögcséltek? Ha ez valóban megtörtént volna velem így, akkor ezek szerint te egy olyan ember vagy, aki bemegy és elmondja akárkinek kamerák előtt és még ki is nevetsz érte? Én a dalaimon kívül ilyen pszichés dolgokról sosem beszéltem újságírónak. Te bemész és az én pszichés állapotomról hazudozol?” 

Az énekes a posztja végén még azt is leszögezte, első dolga az volt, hogy többször is kereste a Kartel frontemberét, de nem vette fel neki a telefont. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top