nlc.hu
Sztárok
ByeAlex mindenkit megdöbbentett ezzel a lépéssel

ByeAlex mindenkit megdöbbentett ezzel a lépéssel

Igazán komoly összeggel segít az énekes, a jótékonyságot pedig annyira komolyan gondolja, hogy már meg is hirdette következő akcióját.

ByeAlex egy gyönyörű, szürke cica szerető gazdija, de nem volt ez mindig így. Néhány hónappal ezelőtt még esze ágában sem volt, hogy megossza lakását egy kiskedvenccel, egészen addig, amíg rá nem talált egy vörös színű kölyökmacskára. Magához vette, ápolta, gondoskodott róla, és bár sajnos a cica életét nem sikerült megmenteni, úgy tűnik, hogy a változás az énekessel  maradt.

Fotó: Trenka Attila

Fotó: Trenka Attila

24 órán át tartó Instagram-történetében ugyanis megosztotta rajongóival, hogy az ő közreműködésüknek is hála, 1 millió forintot utalt át egy macskákról gondoskodó alapítvány számára, és már el is indította a következő gyűjtést, melynek összegével szintén állatmentőket fog majd támogatni. „Én  megtapasztaltam, hogy milyen különleges érzés segíteni egy állatnak, sosem fogom ezt elfelejteni” – írja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top