nlc.hu
Sztárok

ByeAlex véleménye

ByeAlex leszólta a budai utakat, ez nem tetszett neki

Korábban Rácz Jenő is kiakadt.

ByeAlex egy Facebook-bejegyzésben mondta el a véleményét néhány budapesti útszakaszról. A mondandójában Anya című dalára utalt, ezzel is kezdte a mondandóját. A kommenetelők nagy része egyetértett a sztár gondolataival.

„Mikor anno azt írtam, hogy »kátyú az úton, az is én vagyok…«, akkor a miskolci utcák, utak egészen feslett állapotára gondoltam, amit régen, az egyetemi időszakom alatt tapasztaltam meg… Akkor nem tudtam, hogy 2024-re ez Budára is tökéletesen igaz lesz majd… pedig én repülő autókra gondoltam inkább… marad a kátyú…” – írta a közösségi oldalán az énekes. Érdekesség, hogy a napokban Rácz Jenő is beszólt a hazai utakra, méghozzá a felesége, Rácz-Gyuricza Dóra oldalán.

ByeAlex

ByeAlex (Fotó: Trenka Attila)

„Komolyan mondom, gyerekek… nem akarok káromkodni. Most kaptunk egy dupla defektet egy rohadt kátyútól. Még a felni is széttört, mind a kettő! És komolyan mondom nektek, ez nem az első. Ezt nem hiszem el, ilyen utakat!” – jelentette ki a séf.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top