nlc.hu
Sztárok

ByeAlex a Sztárboxról

ByeAlex elárulta, szerepelne-e 2024-ben a Sztárboxban

Bár szereti ezt a sportot, képtelen lenne elfogadni egy ilyen felkérést.

Vasárnap este véget ért a Sztárbox, ami meglepő eredményekkel, rengeteg véres pofonnal és sok szócsatával volt megfűszerezve. Tény, hogy az RTL sikeresen élesztett újjá hamvaiból ezt a műsort, amit most rengetegen néztek. 

A sztárvilágban azonban nem mindenki tudott azonosulni a hírességek bokszolásával. Szikora Róbert például érthetetlennek tartotta, hogy valódi sztárok hogyan képesek egy ilyen műsorban szerepelni, a nők felett pedig egyáltalán nem tudott napirendre térni. A siker miatt azonban már most biztosak benne, lesz második évada a Sztárboxnak. Ennek kapcsán az rtl.hu megkérdezte ByeAlexet, ha hozzá is érkezne felkérés, elfogadná-e, hiszen a sport egyáltalán nem áll távol tőle. 

ByeAlex

Fotó: RTL

Soha. Bennem nincsen ilyen fajta bizonyítási kényszer. Nagyon zárkózott ember vagyok ehhez. Soha az életben nem indulnék ilyen versenyen. Nem tudnék megütni egy olyan embert, akivel nincsen semmi bajom – jelentette ki az énekes, aki ettől függetlenül a döntőt a helyszínen nézte, ugyanis kifejezetten kíváncsi volt Rácz Jenőre. – Egyébként nagyon szeretem a sportot, nem látszik rajtam, de gyerekkorom óta sportolok, kedvelem a bokszot is. Ha onnan nézzük, hogy ez a műsor lehet egyfajta inspiráció, akkor fasza. Hiába mondják, hogy jaj, ezek csak celebek, nekik is ugyanúgy van családjuk, melójuk satöbbi. Rácz Jenő átalakulása szerintem példaértékű.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top