nlc.hu
TV-sztárok

Szikora Róbert véleménye a Sztárboxról

Szikora Róbert a Sztárboxról: „Érthetetlennek tartom, hogy egy valódi sztár miért akarja, hogy kiüssék, megalázzák”

Neveket is említett, hogy szerinte kinek való és kinek nem.

Szikora Róbert szereti megosztani a nyilvánossággal a véleményét, akkor is, ha tudja, hogy azzal sokan nem fognak egyetérteni. Ilyen volt, amikor volt X-Faktor-os mentorként az utána jövő generációt bírálta, miszerint elítéli azokat a zsűriket, akik csúnyákat mondanak a versenyzőknek. De kifejtette a véleményét Tóth Andi visszavonulásánál is.

Szikora Róbert

Fotó: Schumy Csaba

Legutóbb az váltott ki nagy visszhangot, mikor kijelentette, szerinte be kéne tiltani, hogy a Hollywood Vampires Magyarországon koncertezzen, hiszen Alice Cooper szerinte sátánista. A koncert szervezői nagyszerűen reagáltak az ingyen reklámra, amit a zenésznek küldött VIP-jeggyel háláltak meg. Most a Sztárbox került terítékre, amikor Palik Lászlóék vendége volt a Palikék világa by Manna című műsorban. 

Mint mondja, szerinte nem mindenkinek való a Sztárbox: „Érthetetlennek tartom, hogy egy valódi sztár, mondjuk a Dobrády Ákos miért akarja magát kiüttetni, hogy kiüssék, megalázzák, és a rajongói előtt pedig elveszít valamit. Ez a celebeknek való szerintem. Árpa Attilának jó. De egy finomabb művésznek, aki tényleg művész… nem szabad, lejáratja magát – fogalmazott, majd egy másik oldalról is megfogta a kérdést. – A nőknél fokozatosan erre gondolok, mert a nő ne üsse meg a másikat, tudom, hogy voltak történelemben voltak vad asszonyok. A nő az egy szent ember, azért, mert ő tud életet adni, senki más nem tud. A Jóisten földíszítette azzal, hogy fizikailag gyengébb, de mindent a nő irányít – az egész világot.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top