nlc.hu
Sztárok

Szikora Róbert a Dolly-botrányról

Szikora Róbert a Dolly-botrányról: „Valamiért karaktergyilkosságot akartak rajta végrehajtani”

Az R-Go énekese reméli, hamar csitulnak a kedélyek.

Ahogy korábban megírtuk, a Hungária és a Dolly Roll énekesnőjének, Dollynak, valamint menedzserének, P. Ritának nevével fémjelzett telepen szörnyű körülmények között éltek az állatok. Az ügyben állatkínzás miatt indult eljárás. Az előadó korábban kiadott egy közleményt, melyben azt állította, hogy semmit sem tudott az ügyről, ám P. Rita teljesen mást állított.

Szikora Róbert és Dolly

Fotó: Olajos Piroska

Szikora Róbert a jövőre ismét összeálló Hungária együttesben játszik együtt Dollyval. Az énekes most a Star magazinnak fejtette ki a véleményét a történtekről. 

„Dolly, köszöni szépen, megpróbálja bebizonyítani az igazságát – ez most az ő dolga. Nekünk nemegyszer elmondta, hogy ő teljesen ártatlan az egészben, az a nő becsapta. A Hungáriának pedig van egy szerződése, amely szerint 2024. június 1-jén koncertet adunk a Népstadionban. Ezt ügyvéd előtt mindannyian aláírtuk, nem lehet lemondani. Bízom benne, hogy Dolly ügye gyorsan el fog csitulni. Egyébként azt javasoltam neki, hogy az ügyvédjével keressenek fel más állatvédőket, mesélje el a történetét, és bizonyítsák be az ártatlanságát. Valamiért karaktergyilkosságot akartak rajta végrehajtani, ami részben sikerült is. Nagyon meghurcolták őt a napilapok. Hiába volt egész életében jópofa, szép és jó – egy pillanat alatt összedőlt ez a vár” – fogalmazott Szikora Róbert. 

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top