nlc.hu
Sztárok
Lékai-Kiss Ramóna összefutott a Bridgerton sorozat sztárjával

Lékai-Kiss Ramóna összefutott a Bridgerton sztárjával a Hungaroringen – fotó

Lékai-Kiss Ramóna elcsípte A Bridgerton család színésznőjét a Hungaroringen és készítettek is egy közös fotót ennek alkalmából.

Most hétvégén volt a 2024-es Formula 1 Magyar Nagydíj, így aztán nem is csoda, hogy tömegek látogattak el a Hungaroringre. Ráadásul nem csak a magyar közönséget érdekelte a verseny, de több külföldi híresség is megfordult a rendezvényen. Többek között Brad Pitt és a Bridgerton színésznője Simone Ashley is, akivel még Lékai-Kiss Ramóna is fotózkodott.

Kiss Ramóna

Fotó: Trenka Attila / profimedia.hu

 

Magyarországra átogatott a Sex Education és A Bridgerton család színésznője, Simone Ashley. A szemfülesek kiszúrhatták őt a Hungaroringen a hétvégi Magyar Nagydíjon. Lékai-Kiss Ramóna is kint volt a rendezvényen én és a műsorvezető egy közös fotót is készített a hírességgel, amit az Instagram-oldalán is megosztott a rajongókkat.

A posztszövegben egyszerűen csak ennyi volt: „Hello Bridgerton!”

A két nő fantasztikusan mutat a képen, mindketten napszemüveget viselnek. Simone egy világos sárga ruhában, Ramóna pedig fehérben pompázik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top