nlc.hu
Sztárok
Majka kifejtette véleményét a Puzsér-Ábrahám vitában

Majka véleménye a tettlegességig fajult konfliktusról: „Puzsér úrnak nagyon kijárt már egy lángos”

Ábrahám Róberttel mindig voltak vitái Puzsér róbertnek, de a legutóbbi személyes találkozó elfajult. Puzsér a rendőrségen tett feljelentést.

Ábrahám Róbert és Puzsér Róbert között nem újkeletű a feszültség, a két férfi között már évek óta megy az adok-kapok, most azonban nem csak szóban  estek egymásnak, hanem fizikailag is.

Majka

Fotó: TV2 / fotocentral.hu

Ábrahám Róbert a napkban megütötte a kritikust, amiről Puzsér Róbert az eset után a saját YouTube-oldalán tett közzé az erről készült hangfelvételt. A tettlegességig fajult vitából pedig rendőrségi ügy is lett, ugyanis Ábrahám Róbertet rabosították és egy zárkába került, ahonnan időközben már szabadult, azt állítja, hogy nem bánta meg tettét.

Az ügy kapcsán többen is kifejtették véleményüket, így volt ezzel Majka is. A rapper a Facebook oldalán írta le véleményét, amelyben úgy fogalmaz:

Mindenhonnan az ömlik az internet világában, hogy a verbális agresszió komolyabb károkat tud okozni, mint a fizika. És tényleg!!! Mégis azt olvasom most, hogy az Ábrahám Robit vették őrizetbe és rabosították, mert lepofozta Puzsért, aki egyébként őt előtte sokszor verbálisan bántalmazta. És nemcsak őt!!A fél országot…

-kezdi a rapper, majd az írásában kitér arra is, hogy ebben a vitában, hol foglal helyet:

A jelen ügy elkövetői közül egyikük sincs rajta a barátlistámon, de itt Ábrahám vagyok. Puzsér úrnak nagyon kijárt már egy lángos…

-írta Majka. 

A zenész arra is kitért a nyilatkozatában, hogy szerinte többen is vannak, akik beszállnak majd ebbe az ügybe és valószínű, hogy Puzsér Róbertnek ezzel számolnia kell majd.

Szóval kedves Robika!!! Ilyen az, mikor vállalni kell a felelősséget a szavaidért. És ki tudja mennyien állnak még sorba azért, hogy vegyenek neked egy sajtos tejfölöst.. (?!) Alig várom, hogy kinyisson a büfé.

-zárta Majka a posztot.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top