nlc.hu
Sztárok
Zalatnay Sarolta vallomása: tanácsolták, hogy feküdjek le velük

Zalatnay Sarolta lerántotta a leplet múltjáról: „Nem mondták, hogy feküdjek le velük, csak tanácsolták”

Zalatnay Saroltának azt tanácsolták a '70-es években, hogy ha teheti szedjen ki információkat a külföldi sztárokból, de nem akárhogyan.

Hajdú Péter Frizbi című műsorában Zalatnay Sarolta kendőzetlen őszinteséggel vallott a múltbéli dolgairól. 

Zalatnay Sarolta

Fotó: TV2 / fotocentral.hu

Az énekesnő Hajdú Péterrel arról beszélt, hogy annak idején ő volt az ország szexszimbóluma, sőt amikor 50 évesen a Playboyban vetkőzött, akkor minden idők legnagyobb eladását produkálta. Zalatnay Sarolta elárulta a műsorban, hogy egyáltalán nem bánta meg ezt a döntését, sőt mindig is büszke volt rá, hogy bevállalta.

Az énekesnő arról is beszélt, hogy annak idején nem volt olyan egyszerű előadói engedélyt szerezni. Zalatnay Sarolta elmondta, hogy 17 éves korában az Országos Rendező Irodában azt nézték, hogy ki lát be a szoknyája alá, és akkor megkaphatja az engedélyt, hogy énekeljen.

Az énekesnő pedig egyszer megkapta az egyik James Bond-film női szerepét.

Elárulta, hogy a szerepe szerint egy „kicsit rosszul beszélő énekesnőt” kellett volna alakítania Sean Connery mellett. Azonban ez a projekt meghiúsult.

De váratlan események jöttek ezután is, mégpedig amikor Zalatnay Sarolta a ’70-es években az Omegával kikerült Angliába a kommunizmusból. A magyar követség adott neki egy fogadást, és meg is mondták nekik akkor, hogy kikkel beszélgessen azért, hogy információkat szedjen ki belőlük.

Ha jól értem, akkor be akartak szervezni ügynöknek, hogy külföldi sztároktól hozzál haza információkat, úgyhogy lefekszel velük?”

– tette fel a kérdést Hajdú Péter.

Azt nem mondták, hogy feküdjek le velük, hanem tanácsolták

– válaszolta Zalatnay Sarolta.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top