nlc.hu
Sztárok
Ezrek előtt hatódott meg és sírta el magát a színpadon Sebestyén Balázs

Ezrek előtt hatódott meg és sírta el magát a színpadon Sebestyén Balázs – videó

Nem mindennapi pillanatnak lehettek szem és fültanúi azok, akik teljesen elérzékenyülve láthatták a 47 éves műsorvezetőt a Balatonon.

Közel fél éven át dolgozott egy száz fős csapat azért, hogy egy fergeteges bulit vigyenek a Balatonra, ahol a sztár DJ nem más volt, mint Sebestyén Balázs! A DJ Oti néven hatalmas bulit csapó rádiós zenéitől dübörgött ugyanis egész Siófok, aki telt házas közönség előtt lépett színpadra. 

Fotó: RTL+/ Sajtóklub

Fotó: RTL+/ Sajtóklub

Balázs egy ponton pedig annyira meg is hatódott, hogy arcát a kezeibe temetve sírni kezdett az örömtől és meghatottságtól. Mindeközben egyébként Gigi D’Agostino L’Amour Toujours című, 15 évvel ezelőtti gigaslágere szólt. Az ominózus pillanatot videóra is vették, amely alatt számos támogató komment érkezett a rajongóktól Balázs felé. 

„Kedvelem nagyon Balázst és ez nagyon megható, ahogy elsírja magát. Tisztelet, azért amit elért eddig.” – fogalmazta meg az egyik hozzászóló. 

„Imádtam minden pillanatát ❤️❤️❤️ vele együtt sírtam itt” – írta egy másik. 

„Hatalmas buli volt…óriási és fantasztikus! Imádtam. Ezt megcsináltad, Balázs!!!!❤️❤️❤️  Respect, és köszönet az élményért!” – tette hozzá egy harmadik. 

A hatalmas buliról Balázs egyébként meg is szólalt az RTL-nek, szúrta ki a Story

„Ez így nehéz, hogy közelebb vagyok a hatvanhoz, mint a harminchoz, ez picit megijeszt, de közben meg azt hallom sok helyről, hogy az ötven az új harminc, úgyhogy kicsit így is érzem magam. Egy részemet nem nagyon hagyom felnőni. És amíg ilyeneket csinálok, addig igazából nem is zavar. 47 vagyok, de nem a kor a lényeg, hanem az, hogy mit teszel mögé. Valamiért azt éreztem, hogy nem halhatok úgy meg, hogy egyszer egy ilyen buli nincsen.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top