nlc.hu
Sztárok
Elmondta, így érzi magát veresége után Szilágyi Áron

Elmondta, így érzi magát veresége után Szilágyi Áron

Most legfontosabb feladatának azt tartja, hogy a csapatversenyig lezárja magában az érzéseit.

Egyelőre nem lesz négyszeres olimpiai bajnok Szilágyi Áronból, szombaton ugyanis elszenvedte első vereségét ötkarikás játékokon egyéniben a 2008-as pekingi olimpia óta. Most a Vasas SC kérdésére elmondta, nem látta előjelét annak, hogy így alakul a verseny, jól ment a bemelegítés is, minden rendben volt egészen a megmérettetésig.

Fotó: MTI/Illyés Tibor

Fotó: MTI/Illyés Tibor

„Nem éreztem sem a távolságokat, sem a sebességet, minden kicsit messzinek tűnt, túl gyorsan pörögtek az események. Próbáltam kicsit lassítani, bevetni bizonyos dolgokat, de semmi sem segített, pillanatok alatt vége lett. Nem gondolom egyébként, hogy vívásszakmailag mondtam csődöt, hanem sokkal inkább abban az adott pillanatban nem stimmelt valami, nem állt össze a dolog egyszerűen” – mondta el.

Mindenfelé jártak a gondolataim, elképesztő sokként ért ez a vereség, abszolút nem tudtam hova tenni ott a helyszínen. Zavarodottság lett úrrá rajtam. Miután lepörögtek az események, a családommal voltam, hiszen ők is kint voltak a helyszínen. Jó volt velük találkozni, nyilván vigasztaltak, és hát persze a kisfia előtt nem is lehet szomorú az ember.

Azt is elmondta, most elsősorban arra koncentrál, hogy a csapatversenyben a lehető legjobb arcát mutassa, addig pedig maga mögött hagyja a szomorkodást és bosszankodást, bármennyire is kemény feladat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top