nlc.hu
Sztárok
Majka a csatornaváltásról: „A legeslegeslegjobb döntés volt az utóbbi években”

Majka a csatornaváltásról: „A legeslegeslegjobb döntés volt az utóbbi években”

A rapper a Campus fesztiválon árulta el, hogy hogyan vélekedik a csatornaváltásról és mi ösztönözte arra, hogy meghozza ezt a döntést az életében.

Mint derült égből villámcsapás, úgy érte a hazai televíziónézőket a hír, miszerint Majoros Péter, azaz Majka, átigazol a TV2-től az RTL csatornájához. A rapper és műsorvezető most pár hónappal a csatornaváltás után el is árulta, hogy hogyan értékeli most a döntését az X-faktor zsűrije.

Fotó: Olajos Piroska

Fotó: Olajos Piroska

„Szabad kezet adnak, sőt! Nagyon jól érzem magam… Amit én kértem azt nem maximálisan, hanem túlteljesítették!” – árulta el a rapper a Campus fesztiválon a Blikknek, majd hozzátette: 

Azt kell mondjam, hogy legeslegeslegjobb döntés volt az utóbbi években, amit tehettem. Szerintem minden kreatív embernek szüksége van változásra, változtatásokra ahhoz, hogy kreatív tudjon maradni. Szerintem a kreativitás legnagyobb ellensége a monoton életmód…

Így búcsúzott 

Majka korábban az alábbi gondolatokkal jelentette be a váltást a tavalyi év végén: 

„Mondhatnám, hogy könnyű menet volt, de nem volt az…(!) 16 év után új kalandokat keresek a kereskedelmi televíziózásban, és visszatérek az RTL-hez, ahol egy régi-új csapat vár. Alkotó emberként mindig új impulzusokra van szükségem, és most az RTL-nél látok garanciát arra, hogy olyan műsorokban szerepeljek, ahol a néző is jól szórakozik, és én is jól érzem magam. 21 évvel ezelőtt innen indultam el a Való Világból a való világba, és ha jól számolom az életkorom, még az is lehet, hogy innen megyek nyugdíjba. Minden volt kollégámnak köszönöm az elmúlt időszakot, sok nagy sikert, és boldog karácsonyt kívánok!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top