Így öleli Lékai-Kiss Ramóna kisfia a győztes apukáját

CS.Á. | 2024. Július 30.
Lékai-Kiss Ramón és kisfia a pályán ölelték a győztes csapatban játszó Mátét az argentínokkal vívott küzdelem után.

Hétfő este kőkemény meccset vívott a magyar kézilabdások csapata az olimpián. A válogatott az argentínok ellen küzdött, és bár a magyarok 10 góllal nyertek, nagyon is kellett izgulni értük, ugyanis az ellenfél szinte utcai verekedéssé alakítva a mérkőzést több csapattagot is a földre küldött. Lékai-Kiss Ramóna mindezt a lelátóról nézte végig kisfiával együtt, hogy a helyszínről biztassa párját, Lékai Mátét.

A műsorvezető két nappal ezelőtt már megérkezett Párizsba, ahonnan többször is beköszönt rajongóinak, sőt még videót is töltött fel, amelyben tanácsokkal látja el az utána érkezőket. A programba kisebb városnézés is belefért: fotózkodtak az olimpiai karikák előtt, a meccs napján pedig ellátogattak a Notre-Dame-székesegyházhoz is. 

Instagram oldalán Ramóna késő este aztán az öröm pillanatait osztotta meg követőivel. Ide kattintva tudod megnézni, milyen aranyosan öleli gyermekük a pályán édesapját az első győzelem után, Ramóna pedig milyen őszinte, boldog mosollyal nézi a megható jelenetet.

Exit mobile version