nlc.hu
Sztárok
Hullaház állt a Receptklub helyén?

Korábban hullaház volt a népszerű Receptklub forgatási helyszínén

Féltek, hogy vakolat kerül a lecsóba.

Hosszú évekig főzött együtt Kaszás Géza és Horváth Rozi, akit aztán Kovács Lázár váltott a népszerű Receptklub műsorban.  A színész a Palikék Világa Hová tűnt? című műsorában beszélt a forgatási időkről, és arról a szóbeszédről, ami szerint igencsak különleges helyszínen, egy volt hullaház helyén készült a műsor. 

“A Honvédkórháznak volt egy elég érdekes terme – a rossznyelvek szerint hullaház volt előtte. Nagyon guszta egy ilyen gasztronómiai műsorhoz, nem? Egy lepedő volt a fejünk, a díszletkonyha felé kifeszítve, mert mindig omlott a vakolat, és, hogy ne konkrétan a lecsóba essen bele. Tehát ilyen körülmények között ment ez a dolog” – mondta.

Kaszás Géza és Kovács Lázár

Kaszás Géza és Kovács Lázár a Receptklubban (fotó: FotoCentral)

Kaszás Gézával idén márciusban beszélgettünk a 66. születésnapja alkalmából. Az interjú során szóba került a Receptklub, ami az omladozó vakolat ellenére is kedves emlék számára. “Nagyon szerettem azt a műsort, annyira az életem része volt, hogy úgy is maradt. Ha Lázárral hívnak minket valahova, ami legyen falunap vagy gasztroműsor, olyan, mintha még mindig napi szinten csinálnánk. Ez még számomra is hihetetlen, a köztünk lévő kapcsolat semmit sem változott. Úgy gondolom, ez Lázárnak és nekem is egy fontos találkozás volt. Egy nagyon egyszerű és jó műsor, amit a néhány magát értelmiséginek gondoló ember megpróbált lekezelni – mert azon a bizonyos kereskedelmi csatornán volt látható. Mi azonban a műsorba belecsempésztük a kultúrát. Lázár a maga területéről, én pedig az enyémről. Folyamatosan ment a poénkodás, de ugyanakkor minden adásban elhangoztak fontos dolgok is. Az a fajta összetartó erő, ami köztünk van, nagyon különleges. Ugyan Lázár még nálam is elfoglaltabb, de sokszor találkozunk és jó a kapcsolatunk. A mai napig számos rendezvényre hívnak bennünket.”

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top