nlc.hu
Sztárok
Ennyi volt: elbúcsúzott rajongóitól az Aerosmith

Búcsúzik az Aerosmith: soha többé nem lépnek fel élőben

A zenekar egy szomorú posztban jelentette be, hogy nincs remény a folytatásra.
Aerosmith

Az Aerosmith zenekar még 2022 elején jelentette be, hogy törlik a turnéjukat, ami a budapesti fellépésüket is érintette. Akkor még csak a koronavírus okozta problémák álltak a döntés mögött, most azonban más a helyzet. Amerikában a zenekar tavaly újra turnézni kezdett, azonban az énekesük hangszálproblémái miatt kénytelenek voltak megszakítani a fellépéssorozatot. A folytatás tervbe volt véve… mostanáig.

A zenekar most egy fájdalmas posztban tudatta a rajongókkal, hogy ennyi volt, soha többé nem lép fel élőben a legendás rockzenekar – vette észre a Maszol.

Mint kiderült, az énekesük, Steven Tyler megsérült hangszálai nem épültek fel, hiába dolgozott rengeteget azon, hogy visszatérhessen.

Tudjátok, Steven hangja páratlan hangszer. Hónapokat töltött fáradhatatlan munkával, hogy visszahozza a hangját a sérülése előtti állapotba. Láttuk, hogy küzd, annak ellenére, hogy a legjobb orvosi csapat áll mellette. Sajnos világossá vált, hogy a hangszál-sérüléséből való teljes felépülés nem lehetséges. Fájdalmas és nehéz, de szükséges döntést hoztunk – testvérekként – hogy visszavonulunk a turnézástól.

Elmondták, mennyire hálásak az eddigi támogatásért, és természetesen hozzátették, hogy a korábban megvásárolt jegyek mind visszaválthatók.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top