nlc.hu
Sztárok
Prágának nézte Budapestet Isla Fisher

Prágának nézte Budapestet a híres színésznő

Isla Fisher, a Szemfényvesztők és az Egy boltkóros naplója sztárja rácsodálkozott Budapest szépségére, majd azzal a lendülettel bejelölte, hogy Prágában van.

A Szemfényvesztők című sikerfilm harmadik részét forgatja Budapesten Isla Fisher színésznő, akit sokan olyan filmekből ismerhetnek, mint az Ünneprontók ünnepe és az Egy boltkóros naplója, a bulvárban pedig sokáig a komikus Sacha Baron Cohen feleségeként volt érdekes téma, akitől nemrég vált el.

A színésznő most Jesse Eisenberg, Woody Harrelson és a többiek mellett többek között hazánkban is forgatják a népszerű Szemfényvesztők-franchise harmadik részét, Fisher pedig nem bírta ki, hogy a budai oldalról ne fényképezze le a parlament épületét – szúrta ki a 24.

Isla Fisher

Isla Fisher a Vanity Fair Oscar-partiján (fotó: Jamie McCarthy/WireImage)

Erről posztolt is egy 24 órán belül eltűnő Insta-storyt, a helyzetmegjelölésnél azonban Prágát és Csehországot sikerült kiválasztania. Talán csak mellényomott, mindenesetre a posztot egy kis ideig még itt lehet megcsodálni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top