nlc.hu
Sztárok
Szigorú döntést hozott Balázs Klári: eltiltotta Korda Györgyöt tőle

Szigorú döntést hozott Balázs Klári: eltiltotta Korda Györgyöt ettől

Balázs Klári fontos új életmódbeli szabályokat vezetett be új otthonukban saját és férje egészsége érdekében ebben a nagy melegben.

Balázs Klári és Korda György kénytelen volt néhány változtatást eszközölni az életükben a nagy melegek miatt. Az énekes házaspár nemrégiben költözött új otthonukba, ahol szívesen hűsölnek a légkondicionáló mellett. 

Fotó: Vörös Szilárd

Fotó: Vörös Szilárd

A hűvös lakásban vagyunk, amikor csak tehetjük. Ilyen melegben az étrendünket is módosítottuk, gyümölcsöket, salátát eszünk, semmi nehezet. 

– árulta el a Ripostnak az énekesnő, aki férjéért is nagyon aggódik ebben a tikkasztó hőségben, így kénytelen volt drasztikus szabályokat hozni addig, amíg el nem múlik a nagy kánikula. 

Gyuri ilyen melegben nem kap kávét. A vérnyomása miatt gondolom azt, hogy jobb, ha nem issza. Érdekes módon a színpadon nekünk nincsenek különleges kívánságaink, ott nem érezzük, ha fáj a fejünk, vagy valami nem komfortos. Ott megszűnünk, és valami más dolgozik helyettünk. 

– árulta el Klári, aki nem tagadta korábban sem: mindent beáldoztak a pályáért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top