nlc.hu
Sztárok
Igazi sztárparádéval indul az Adom a napom legújabb évada

Igazi sztárparádéval robban be az Adom a napom legújabb évada

Új évaddal indul hamarosan a nagy sikerű műsor az Adom a napom! Ráadásul nem is akármilyen hírességek adják majd oda a napjukat Geszti Péternek!

A VIASAT3 több saját gyártású műsorral is elstartol majd az ősszel, de mi sem lehetne tökéletesebb kezdése a szezonnak, mint a közönségkedvenc Adom a napom vadonatúj, 4. évada. Geszti Péter és ismert vendégei hétfőtől csütörtökig várják majd a nézőket. A korábbiakhoz hasonlóan a produkció alapját képző online streaming – amely ide kattinva érhető el – már reggeltől lehetőséget nyújt, hogy élőben követhessük a hazai hírességek napját, este 8 órától pedig élő adásban élvezhetjük az aznapi történések kibeszélését Geszti Péterrel. Az új szezonban színészek, műsorvezetők, énekesek és stand-uposok is feltűnnek majd, így mindenki megtalálja majd a kedvencét – de a többiről sem akar majd lemaradni.

Fotó: Viasat3

Fotó: Viasat3

A visszaszámlálás elindult: kevesebb mint egy hónap múlva, augusztus 26-án indul az Adom a napom várva várt, negyedik évada.

Az Invisible Island és a VIASAT3 díjnyertes multi-platform műsorának legújabb szezonja 16 ismert és népszerű vendéggel ígér felejthetetlen pillanatokat: a műsor minden egyes epizódja olyan váratlan fordulatokat tartogat, amelyek még akkor is meglephetnek bennünket, ha úgy véljük, már mindent tudunk az aktuális vendégről. Ahogy a mondás tartja, lakva ismerszik meg az ember, de még inkább igaz ez az élő streamre – a meghívottak napját, ahogy minden esetben, most is élőben követhetjük az nlc. oldalán már reggeltől egészen a stúdióba érkezésükig, hogy megtudjuk, valójában hogy telik egy napjuk, mi rejlik a felszín alatt. Ez adja aztán az alapját az esti élő stúdióbeszélgetésnek, amelyben Geszti Péter gondoskodik róla, hogy eddig ismeretlen oldalukat is megmutassák a vendégek.

A házigazda ezúttal sem hagyja cserben a műsor kedvelőit, ugyanis többek között olyan hírességeket hívott meg, mint Till Attila „Tilla”, televíziós showman és filmrendező, Majoros Péter „Majka”, rapper, Erős Antónia, a híradózás egyik ikonikus alakja, Básti Juli, a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművésznő, akinek színpadi jelenléte mindig különleges élményt nyújt, illetve Kiss Ádám, az egyik legkedveltebb magyar stand up komikus.

Az adott napi vendéghez szóló kérdéseiket a nézők továbbra is a hello@adomanapom.hu e-mail címre küldhetik be, amelyek közül a házigazda választ majd ki néhányat az élő stúdióbeszélgetésekhez.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top