nlc.hu
Sztárok
Közösségi oldalán keresztül üzent testvérének Tóth Gabi

Közösségi oldalán keresztül üzent testvérének Tóth Gabi

„Drága tesókám!" - kezdett bele gondolataiba az énekesnő, majd azzal folytatta, hogy boldog házassági évfordulót kíván neki.

Tóth Vera és Pauli Zoltán 2023 augusztusában házasodott össze, alig néhány nappal azelőtt, hogy az előadó húga, Tóth Gabi bejelentette a válását. Az énekesnő és séf szerelme nagy napja családias, baráti környezetben zajlott, és csak a párhoz közel álló személyek vehettek részt rajta. A helyszín a szentendrei Daalarna Garden volt, ahol az énekesnő egy egyedi Daalarna menyasszonyi ruhát viselt, amely gyönyörűen állt neki!

Fotó: Schumy Csaba

Fotó: Schumy Csaba

A rajongók legnagyobb örömére az eseményről egy videó felvételt is megosztott a pár, Vera pedig az alábbiakat írta posztjában a gyönyörű képsorokhoz:

„Ilyen volt a nagy napunk. Bohém pár, bohém élettel. Későn találtunk egymásra, de legalább beértünk addigra, mint egy jó vörösbor. Lett is saját borunk, meg közös álmaink, ezt most még jobban összegyúrtuk, aztán majd talán egyszer egy kis fürtösünk is lesz, akivel Palkonyán a Józsi bácsihoz járunk a gazdaságba libát meg malacot kergetni, ahogy Marikával szoktuk” – utalt hároméves unokahúgára, Krausz Hannaróza Máriára.

Eltelt egy év

Az idő azonban szalad, így már egy éve annak, hogy a sztárpár egy varázslatos menyegző keretében összekötötte életét. Örömükben Vera testvére, Tóth Gabi is osztozik, aki egy Intagram-posztban fejezte ki boldogságát és írta le jókívánságait testvérének. 

„Drága tesókám!
Boldog házassági évfordulót kívánok nektek Zolival elrepült egy év.
Örülök, hogy boldog vagy!
Szeretlek benneteket!”írta meg üzenetét Gabi, posztjához pedig egy fekete-fehér szerelmes fotót is mellékelt az esküvőről. 

Természetesen nem kellett sokat várni Vera válaszára sem, aki sírós emotikonokkal és szívecskével válaszolt testvérének, akivel elképesztően szoros a viszonya.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top